Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

XS4ALL | informatie, vergelijken en overstappen

Benieuwd naar de maximale snelheid van XS4ALL op uw adres? Vul de internet vergelijker op de vastelastenbond.nl website om te zien hoeveel mb internet XS4ALL kan leveren bij u thuis.

Op deze pagina treft u de algemene informatie over internet-, tv- & telefonieprovider XS4ALL. Lees hier over de geschiedenis van dit bedrijf, bekijk alle actuele XS4ALL aanbiedingen, vergelijk de kosten en stap gemakkelijk over op goed en voordelig internet/tv/bellen van XS4ALL via Vereniging de Vastelastenbond.

Geschiedenis XS4ALL

XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackersscène en ontwikkelde zich tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Aanbieder XS4ALL heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en innovatief.

XS4ALL op uw adres

'Internet moet altijd werken' is één van de belangrijkste uitgangspunten. De expertise en het hoge serviceniveau binnen de abonnementen wordt regelmatig bevestigd door tests van o.a. de Consumentenbond en TROS Radar. Het bedrijf is sinds 1998 dochteronderneming van KPN.

Vergelijk kosten XS4ALL

Als u reeds klant bent bij XS4ALL, bekijk dan ook eens de aanbiedingen die andere providers leveren op uw adres. Voor nieuwe klanten bieden veel providers namelijk mooie kortingen en/of gratis extra abonnementsopties aan.

Wilt u weten wat u kunt besparen ten opzichte van uw kosten bij XS4ALL? Bekijk dan de internetaanbiedingen op uw adres.

Overstappen van en naar XS4ALL

Als u vragen heeft over het administratieve proces of bijvoorbeeld de installatievereisten van een overstap naar een XS4ALL pakket, neem dan vrijblijvend contact op met de Vastelastenbond. Onze adviseurs helpen u graag verder en antwoorden 100% van de vragen die binnenkomen!

Als u kiest voor het aanbod van xs4all via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

XS4ALL internet, TV en bellen

In het dienstenpakket zit ADSL, VDSL, glasvezel, digitale interactieve TV (IPTV), bellen en mobiel internet. Daarnaast zijn er extra services als een online vraagbaak, webmail, 1.000 gratis WiFi hotspots in Nederland en een gratis installatiemonteur waarmee u binnen 24 uur online bent. Ook privacy en veiligheid zijn belangrijke items en XS4ALL levert een standaard veiligheidspakket met virusscanner, firewall en spamfilter.

Zakelijke markt XS4ALL

De kwaliteit van de diensten en producten blijkt ook uit het feit dat XS4ALL geliefd is bij ondernemers en ICT-specialisten (zowel privé als zakelijk). Men gaat altijd uit van open source software om het product nog verder te verbeteren. Voor zakelijke klanten en kleine zelfstandigen (ZZP-ers) biedt de provider daarnaast ook hosting (o.a. via colocation), domeinnaamregistratie, mailinglist service, service plus (toch online bij storing via mobiel internet), oplossingen voor telewerken, hosted exchange, veiligheidstrainingen en veilig (gecertificeerd) pinnen.

Xs4all tests Consumentenbond en TROS-Radar

Het eigenzinnige XS4ALL is niet de goedkoopste provider, maar biedt wel expertise plus een uitgebreid productpakket. De kwaliteit en het serviceniveau blijken ook uit de meer dan 20 tests van de Consumentenbond waarbij XS4ALL als best geteste provider uit de bus kwam.