Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Bellen met XS4ALL

Bellen met XS4ALL specificaties vind u via deze handige overzichtspagina, aangeboden door inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Als u benieuwd bent naar digitaal bellen via XS4ALL, de kosten per minuut of per seconden, starttarief, vaste kosten als ook de kosten van het bellen naar mobiele nummers bij XS4ALL, dan vindt u via deze pagina de weg naar alle antwoorden.

Bellen met XS4ALL

Bellen met XS4ALL kan in combinatie met een contract voor internet. U belt dan via ADSL of glasvezel (afhankelijk van uw wensen en de beschikbaarheid) digitaal naar zowel mobiele als vaste nummers.

De kosten voor bellen met XS4ALL verschillen per gekozen pakket en eventuele afgekochte belminuten. U kunt dus zelf mede bepalen voor welk tarief uw bellen bij XS4ALL in rekening wordt gebracht, gebaseerd op uw eigen belgedrag.

Via Vereniging de Vastelastenbond bekijkt, vergelijkt en sluit u eenvoudig uw contract voor bellen via XS4ALL af. Voer via onderstaande link uw postcode in en bekijk vervolgens de beschikbare bellen pakketten van XS4ALL in uw postcodegebied en hun specificaties en kosten:

Als u vragen heeft over bellen met XS4ALL, bijvoorbeeld over de belkosten van XS4ALL ten opzichte van uw eigen contract voor bellen, neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Wij berekenen graag doch vrijblijvend voor u of een overstap naar XS4ALL bellen en internet voordeel voor u oplevert!

Meer informatie over XS4ALL

Meer weten over internet, bellen en tv provider XS4ALL? Klik dan op onderstaande links voor informatie per onderwerp: