Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Overzicht kosten XS4ALL

Overzicht kosten XS4ALL vindt u via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond! Via deze pagina vindt u overzichten van de kosten voor het aanmelden bij XS4ALL voor verschillende internet, digitaal bellen en interactieve televisie pakketten voor van XS4ALL.

Maar ook vindt u via hier de kosten van installatie, bijvoorbeeld door een monteur en bijvoorbeeld de interactieve decoder.

Kosten overzicht XS4ALL pakketten

Een kosten overzicht van alle beschikbare XS4ALL pakketten in uw postcodegebied, vind u eenvoudig via Vereniging de Vastelastenbond.

XS4ALL levert pakketten voor internet, internet + digitale tv, internet + bellen én internet, bellen + tv (alles in 1 pakket). U kunt deze pakketten ook veilig en vertrouwd afsluiten via Vereniging de Vastelastenbond.

Als u vragen heeft over de weergegeven kosten voor de XS4ALL pakketten, of als u bijvoorbeeld persoonlijk advies wilt aangaande een eventuele overstap naar XS4ALL, neem dan gerust contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Overige kosten XS4ALL

Naast de standaard kosten voor een XS4ALL pakket voor internet en/of televisie en bellen, kunnen er extra kosten gelden bij uw contract. Zo kan men bij XS4ALL bijvoorbeeld kiezen voor onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Ook kan men tegen extra betaling kiezen voor extra (HD) zenderpakketten, HBO en FOX Sports.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het XS4ALL pakket dat hélemaal aansluit op uw gewenste aanvullende diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met De Vastelastenbond. Via mail of telefoon kunt u aangeven welke diensten en aanvullingen u af wilt nemen bij XS4ALL, waarna wij graag voor u berekenen wat u dit jaarlijks zal kosten!