Bij het afsluiten van een mobiel abonnement heeft u twee opties. U kunt uw abonnement afsluiten mét of zonder een toestel. Kiest u voor een abonnement met toestel, dan betaalt u maandelijks een extra bedrag bovenop uw abonnementskosten voor uw toestel. Bij een abonnement zonder toestel, oftewel een sim only abonnement, heeft u deze dure toestelkosten niet. Daarom zijn deze abonnementen een stuk goedkoper. Steeds meer consumenten worden zich bewust van dit feit, wat ook te merken is in de cijfers: tegenwoordig is ruim 56% van alle mobiele abonnementen sim only.
 

Vergelijk abonnementen

Waarom sim only via de Vastelastenbond?

Door een sim only abonnement af te sluiten, kunt u dus fors besparen op uw maandelijkse (mobiele) vaste lasten. Het kan echter lastig zijn om tussen alle providers het abonnement te kiezen dat het beste bij u past. Daarom heeft de Vastelastenbond haar vergelijker in het leven geroepen. Onze vergelijker is volledig onafhankelijk en selecteert altijd de beste prijs voor u, want:

  • Wij nemen alle providers in onze vergelijking mee
  • Wij vergelijken alle aanbiedingen voor u
  • En hebben dus gegarandeerd de beste prijs

Via onze vergelijker kunt u heel eenvoudig uw gewenste aantal belminuten, sms'jes en MB's doorgeven. Op basis hiervan worden de beste contracten van de providers voor u op een rijtje gezet. Zo bent u verzekerd van het goedkoopste GSM abonnement! Ook informeren wij u graag waar u nog meer rekening mee dient te houden als u overstapt van provider. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Chat met ons