Een gsm abonnement voor mobiel bellen is in twee vormen verkrijgbaar, namelijk in combinatie met een toestel en sim only. Bij sim only neemt u alleen een bundel af met internet, bellen en sms. Het toestel dient u zelf aan te schaffen of u gebruikt een eerder gekochte telefoon. Zeker bij een telefoon die al (af)betaald is kan u hiermee veel geld besparen. Het gsm abonnement met telefoon, oftewel het telefoon abonnement, is sinds 2017 een lening. U betaalt de telefoon immers op afbetaling. Bij telefoons vanaf € 250,- zijn er speciale regels. 

Het aantal aanbieders van telefoons, gsm abonnementen en sim-only abonnementen is groot. Het goedkoopste sim-only abonnement sluit u af bij de Vastelastenbond. In onze vergelijker nemen wij alle aanbieders mee en selecteren zo de beste prijs op basis van uw wensen. Hierdoor kunt u de dus goedkoop bellen, internetten en sms’en.

Via onze vergelijker kunt u heel eenvoudig uw gewenste aantal belminuten, sms'jes en MB's doorgeven. Weet u uw huidige verbruik niet? Vraag dit dan na bij uw huidige provider of bekijk uw persoonlijke pagina online. Op basis hiervan worden de beste contracten van de providers voor u op een rijtje gezet. Zo bent u verzekerd van het goedkoopste GSM abonnement! Ook informeren wij u graag waarmee u nog meer rekening dient te houden als u overstapt van provider. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Hulp bij gsm en sim only abonnementen
Wij helpen u graag bij het vinden van een gsm abonnement voor mobiel bellen, internetten en sms'en. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 040-7200200. Onze specialisten leggen u graag alles uit, zodat u de juiste keuze kunt maken.