Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

Een gsm abonnement voor mobiel bellen is in twee vormen verkrijgbaar, namelijk in combinatie met een toestel en sim only. Bij sim only neemt u alleen een bundel af met internet, bellen en sms. Het toestel dient u zelf aan te schaffen of u gebruikt een eerder gekochte telefoon. Zeker bij een telefoon die al (af)betaald is kan u hiermee veel geld besparen. Het gsm abonnement met telefoon, oftewel het telefoon abonnement, is sinds 2017 een lening. U betaalt de telefoon immers op afbetaling. Bij telefoons vanaf € 250,- zijn er speciale regels. 

Het aantal aanbieders van telefoons, gsm abonnementen en sim-only abonnementen is groot. Het goedkoopste sim-only abonnement sluit u af bij de Vastelastenbond. In onze vergelijker nemen wij alle aanbieders mee en selecteren zo de beste prijs op basis van uw wensen. Hierdoor kunt u de dus goedkoop bellen, internetten en sms’en.

Via onze vergelijker kunt u heel eenvoudig uw gewenste aantal belminuten, sms'jes en MB's doorgeven. Weet u uw huidige verbruik niet? Vraag dit dan na bij uw huidige provider of bekijk uw persoonlijke pagina online. Op basis hiervan worden de beste contracten van de providers voor u op een rijtje gezet. Zo bent u verzekerd van het goedkoopste GSM abonnement! Ook informeren wij u graag waarmee u nog meer rekening dient te houden als u overstapt van provider. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Hulp bij gsm en sim only abonnementen
Wij helpen u graag bij het vinden van een gsm abonnement voor mobiel bellen, internetten en sms'en. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 040-7200200. Onze specialisten leggen u graag alles uit, zodat u de juiste keuze kunt maken.