Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar op al je vaste lasten

Bespaar met de Vastelastenbond op al je vaste lasten. De gemiddelde besparing op al je vaste lasten is: 

€1.000,- p.j

Meer informatie

Altijd inzicht in je vaste lasten met de MijnVLB app

Woensdag 19 april 2023 08:18Frank van de Ven
De MijnVLB app is jouw online omgeving waarin je direct inzicht krijgt in je alle diensten die je bij de Vastelastenbond hebt afgesloten.

De MijnVLB app is jouw online omgeving waarin je direct inzicht krijgt in je alle diensten die je bij de Vastelastenbond hebt afgesloten.

‌Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, is de MijnVLB app ontwikkeld. Dankzij deze applicatie krijg je direct inzicht in al je vaste lasten die je via de Vastelastenbond hebt afgesloten. Zo weet je precies welke verzekeringen er lopen en wat je energieverbruik is. Je hebt direct inzicht in je maandlasten.

De MijnVLB app brengt alle diensten die je bij de Vastelastenbond hebt afgesloten samen. “Als je bijvoorbeeld je energiecontract door ons laat beheren, vind je alle gegevens in de app terug”, verduidelijkt directeur Dirk-Jan Wolfert. “Je weet wat de looptijd van je contract is en vind de polisbladen van je verzekeringen in deze app terug. Als je meerdere vaste lasten via ons hebt geregeld dan vind je deze zaken ook terug in de applicatie. Je hebt inzicht in je lopende verzekeringen en je kunt ook je schades online indienen.”
 
Het voordeel van deze app is dat je alle vaste lasten die je bij de Vastelastenbond hebt lopen op één plek hebt. Dat geeft rust en inzicht. “In plaats van tig apps voor je zorgverzekering, schadeverzekeringen, autoverzekering of energiecontract volstaat één applicatie”, verduidelijkt Wolfert.
 

Extra diensten afsluiten mogelijk

Het is mogelijk om de app uit te breiden. “Zo kun je bijvoorbeeld online onze service Verzekerd Zonder Zorgen afsluiten, een isolatie-expert voor advies bij je thuis uitnodigen of een energie-update instellen. Ook voor vragen over zonnepanelen kun je in deze app terecht.”
 
Via de app kun je ook communiceren met onze klantenservice. Wolfert: “Alle berichten die we sturen, worden in je onlineomgeving opgeslagen en kun je rustig nalezen. Je ontvangt notificaties wanneer er belangrijke post voor je is. Dat kan bijvoorbeeld een nieuw aanbod voor een energiecontract zijn.”


Onlineomgeving biedt overzicht

Dankzij MijnVLB heb je altijd alle informatie bij de hand en hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke post mist. Alle correspondentie wordt in je onlineomgeving opgeslagen. Het is ook mogelijk om je voor nieuwsbrieven in te schrijven en Whitepapers en online magazines aan te vragen.
 
Je kunt ook via je desktop inloggen op MijnVLB en van alle gemakken van deze dienst profiteren. “Als je liever inlogt via je tablet of computer is dat ook gewoon mogelijk. De app is juist extra handig omdat je die altijd bij je draagt. Wanneer we een nieuwe dienst ontwikkelen of service lanceren, presenteren we die ook in de app. Het is de bedoeling dat we bijvoorbeeld ook je slimme meter aan de app kunnen koppelen zodat je altijd inzicht hebt in je energieverbruik”, besluit de directeur.

De MijnVLB-app is via deze link te bekijken op je desktop. Je kunt de app hier ook downloaden via de Play store
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Bespaartips

Met deze praktische adviezen verbruik je minder energie. Je goede voornemen om aan het eind van de maand nog geld over te houden, komt al dichterbij!

Begin 2023 door te besparen op je energierekening met deze zes tips!

Dinsdag 03 januari 2023 07:57

Om je energierekening in toom te houden, hebben we een aantal handige bespaartips voor je op een rij gezet. Met deze praktische adviezen verbruik je minder energie. Je goede voornemen om aan het e...

Lees meer
De MijnVLB app is jouw online omgeving waarin alle diensten die je bij de Vastelastenbond hebt afgesloten, worden ondergebracht.

Waarom de MijnVLB app een verrijking van je telefoon is

Donderdag 01 december 2022 08:50

‌Sinds deze maand is de MijnVLB app een feit en dat is goed nieuws! Voortaan heb je dankzij deze applicatie direct inzicht in al je vaste lasten. Alle diensten die je via de Vastelastenbond heb...

Lees meer
Krimpflatie is een sneaky manier om consumenten te verleiden om hun favoriete producten te blijven kopen. Mensen hebben minder snel door dat ze meer betalen voor minder product.

Krimpflatie: Voor deze supermarktproducten betaal je meer voor minder

Woensdag 14 september 2022 16:13

‌ De dagelijkse boodschappen zijn duurder geworden al lijkt dat niet altijd zo omdat sommige producenten hun verpakkingen verkleinen en de prijs gelijk houden. Je betaalt eigenlijk meer voor min...

Lees meer
De Vastelastenbond is opgericht om consumenten te helpen bij het zoeken naar het meest voordelige energiecontract. Juist nu de energiecrisis blijft aanhouden, is de taak van de consumentenorganisatie belangrijker dan ooit geworden.

De Vastelastenbond biedt jaarcontract met vaste tarieven aan: ‘Als er geen aanbod is, creëren we het zelf!’

Dinsdag 26 juli 2022 08:38

‌ De Vastelastenbond is opgericht om huishoudens te helpen met het regelen van de vaste lasten zoals bij het zoeken naar het meest voordelige energiecontract. Juist nu de energiecrisis blijft aa...

Lees meer