Offerte isolatie aanvragen

Wilt u uw dak, muur of vloer isoleren en bent u op zoek naar een betrouwbare partij? Vraag dan gratis een offerte aan.
Wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden en kosten.

Dakisolatie

30% van de warmte in het huis verdwijnt via het dak. Met goede dakisolatie is het verlies nog maar zeer beperkt. Isoleer dus je dak en bespaar op de energierekening.
Isolatie goede prijs

spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiekosten. Door deze maatregel blijft de warmte beter in uw huis hangen.

Controle van uw woning spouwmuur

Vloerisolatie

Isoleer de vloer om de warmte in uw huis te houden. Zo bespaart u op uw energiekosten.
Combineer met vloerverwarming voor een optimaal resultaat.

Vloerisolatie

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening. Veel woningen, met name van voor 1980, laten warmte verloren gaan door dak, muur, ramen en vloer. Door uw woning te isoleren houdt u de warmte langer vast. Uw cv-ketel hoeft minder bij te stoken. Zo bespaart u met spouwmuur en vloerisolatie al ca. € 600,- per jaar op uw energiekosten. Bekijk de collectieve prijzen voor onze leden of vraag een gratis adviegesprek aan!

De verschillende isolatie mogelijkheden

De voordelen van het isoleren van uw woning

Een ander voordeel van een geïsoleerde woning is een verhoogd wooncomfort. Vergelijk het met een kop koffie in een thermoskan of een koud blikje drinken in een koelbox. De thermoskan en koelbox zorgen ervoor dat uw drinken op temperatuur blijft. Hetzelfde geldt voor isolatie; in de winter blijft uw woning langer warm en in de zomer blijft u woning koel. 

De voordelen van isoleren:  

  • Wooncomfort
  • Besparen op energiekosten
  • Waardestijging van uw woning
  • Bijdrage aan een beter milieu
  • Na 3 - 6 jaar winst op investering
  • Hogere taxatiewaarde bij evt. verkoop woning
  • 's winters warm, zomers koel
  • Minder/geen tocht meer in de woning

Woning voor 1980? Isoleer!

Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig goed geïsoleerd. Bij woningen van het bouwjaar vóór 1980 valt nog veel winst te behalen. Deze woningen zijn vaak nog niet of nog niet optimaal geïsoleerd. In totaal zijn in Nederland nog steeds 1,2 miljoen woningen niet geïsoleerd. 

Een makkelijke en rendabele investering

Er zijn weinig technieken die zo gemakkelijk uit te voeren zijn als na-isoleren van een woning  en een zo hoog financieel rendement halen. Isolatie is gemiddeld tussen 3 tot 5 jaar al terugverdiend! Bekijk hier de rendementsberekening.

Besparen op uw energierekening

Regel ook direct uw energiecontract via de Vastelastenbond. Niet alleen isolatie draagt bij aan een lage energierekening, scherpe energieprijzen ook. Via de Vastelastenbond kunt u gemakkelijk alle leveranciers vergelijken voor een optimale energiebesparing. Zo vindt u gemakkelijk de goedkoopste leverancier

Isolatiepartner van Vereniging de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond heeft gekozen voor een samenwerking met een isolatiepartij die de kwaliteit kan waarborgen. Want, zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldoet aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan kiest u voor professionele uitvoering en advies.

Hulp en advies bij isoleren

Bekijk alle veel gestelde vragen over isolatie of neem contact met ons op. De klantadviseurs van de Vastelastenbond staan u graag te woord om u te informeren over het isoleren van uw huis. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.
Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 345 beoordelingen