Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening. Veel woningen, met name van voor 1980, laten warmte verloren gaan door dak, muur, ramen en vloer. Door uw woning te isoleren houdt u de warmte langer vast. Uw cv-ketel hoeft minder bij te stoken. Zo bespaart u met spouwmuur en vloerisolatie al ca. € 600,- per jaar op uw energiekosten. Bekijk de collectieve prijzen voor onze leden, of vraag een gratis adviegesprek aan!

Spouwmuur

 

BINNEN 1 DAG

Spouwmuurisolatie

 

Spouwmuurisolatie, lage investering, hoog rendement

Lees meer

Dakisolatie

 

30% BESPARING

Dakisolatie

 

Dakisolatie aan de binnen of buitenzijde van uw dak

Lees meer

Vloerisolatie

 

GEEN KOU EN TOCHT

Vloerisolatie

 

U geniet direct van uw wooncomfort!

Lees meer

De verschillende isolatie mogelijkheden zijn:

De voordelen van het isoleren van uw woning zijn:

Een ander voordeel van een geïsoleerde woning is een verhoogd wooncomfort. Vergelijk het met een kop koffie in een thermoskan of een koud blikje drinken in een koelbox. De thermoskan en koelbox zorgen ervoor dat uw drinken op temperatuur blijft. Hetzelfde geldt voor isolatie; in de winter blijft uw woning langer warm en in de zomer blijft u woning koel. 

  • Wooncomfort
  • Besparen op energiekosten
  • Waardestijging van uw woning
  • Bijdrage aan een beter milieu
  • Na 3 - 6 jaar winst op investering
  • Hogere taxatiewaarde bij evt. verkoop woning
  • 's winters warm, zomers koel
  • Minder/geen tocht meer in de woning

 

Offerte aanvragen

Woning voor 1980? Isoleer!

Nieuwbouw woningen worden tegenwoordig goed geïsoleerd. Bij woningen van het bouwjaar vóór 1980 valt nog veel winst te behalen. Deze woningen zijn vaak nog niet of nog niet optimaal geïsoleerd. In totaal zijn in Nederland nog steeds 1,2 miljoen woningen niet geïsoleerd. 

Een makkelijke en rendabele investering

Er zijn weinig technieken die zo gemakkelijk uit te voeren zijn als na-isoleren van een woning  en een zo hoog financieel rendement halen. Isolatie is gemiddeld tussen 3 tot 5 jaar al terugverdiend! Bekijk hier de rendementsberekening.

Besparen op uw energierekening

Regel ook direct uw energiecontract via de Vastelastenbond. Niet alleen isolatie draagt bij aan een lage energierekening, scherpe energieprijzen ook. Via de Vastelastenbond kunt u gemakkelijk alle leveranciers vergelijken voor een optimale energiebesparing. Zo vindt u gemakkelijk de goedkoopste leverancier

 

Veel gestelde vragen

Wat is isolatie?
Hoe weet ik in welke mate mijn woning isolatie behoeft?
Brengt isolatie een grote kostenpost met zich mee?
Hoe weet ik of ik isolatie kan toepassen?
Alle veel gestelde vragen

Isolatiepartner van Vereniging de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond heeft gekozen voor een samenwerking met een isolatiepartij die de kwaliteit kan waarborgen. Want, zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldotn aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan heeft u altijd een professioneel advies en uitvoering.

Chat met ons