ER IS SUBSIDIE BESCHIKBAAR! ZORG DAT JE OP TIJD BENT

Vanaf 2 september kan u als particulier weer subsidie aanvragen. Door uw woning te isoleren, bespaart u snel op uw energierekening. Isolerende maatregelen zijn te vergelijken met ca. 10 tot 12 % rente op uw spaarrekening. 

Waarom isoleren

Door uw woning te isoleren houdt u de warmte langer vast. Uw cv-ketel hoeft minder bij te stoken en bespaart u flink op uw energierekening. Lees verder >>
Isolatie goede prijs HR GLAS BESTE KEUS

ISOLATIEACTIE VERLENGD!

DE ISOLATIEACTIE IS MET 2 WEKEN VERLENGD! Dat scheelt aanzienlijk op de investeringskosten en terugverdientijd.
Bekijk aanbod >>

Ons aanbod isolatie met korting

rendement

De investering is relatief laag, maar het is snel terugverdiend (+/- 4 jaar) én er is direct een voelbaar verbeterde wooncomfort. Bekijk de rendementsberekening >>

rendement van isolatie met spaarrekening

Wist u dat er veel warmte uit uw vloer en muren van uw woning verloren gaat? Zeker bij oudere woningen voor 1982 is dit het geval. Slechte isolatie is één van de grootste energieverspillers in huis. Door goed te isoleren houdt u de warmte goed binnen, of juist buiten. Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening, omdat uw cv-ketel hoeft minder bij te stoken. Zo bespaart u met spouwmuur en vloerisolatie al ca. € 600,- per jaar op uw energiekosten. Bekijk de collectieve prijzen.

Onnodige stookkosten - Makkelijk op te lossen

Voor een relatieve lage investering en één dag om de isolatie aan te brengen, gaat u onnodige stookkosten tegen. Een ander voordeel van een geïsoleerde woning is een verhoogd wooncomfort. Vergelijk het met een kop koffie in een thermoskan of een koud blikje drinken in een koelbox. De thermoskan en koelbox zorgen ervoor dat uw drinken op temperatuur blijft. Hetzelfde geldt voor isolatie; in de winter blijft uw woning langer warm en in de zomer blijft u woning koel. 

De voordelen van een geïsoleerde woning

  • Besparen op energiekosten
  • Minder CO2 uitstoot
  • Aangenaam wooncomfort ('s winters warm, zomers koel)
  • Stijging van de waarde van uw woning
  • Na 3 - 6 jaar terugverdiend
  • Minder/geen tocht meer in de woning

De voordelen van Pluimers isolatie 


Woning voor 1982? Isoleer!

Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig goed geïsoleerd. Bij woningen van het bouwjaar vóór 1982 valt nog veel winst te behalen. Deze woningen zijn vaak nog niet of nog niet optimaal geïsoleerd. In totaal zijn in Nederland nog steeds 1,2 miljoen woningen niet geïsoleerd. Dat betekent dat ruim een kwart van de woningen in Nederland niet geïsoleerd is. 
 

Isolatiepartner van Vereniging de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond heeft gekozen voor een samenwerking met een isolatiepartij die de kwaliteit kan waarborgen. Want, zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldoet aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan kiest u voor professionele uitvoering en advies.

Hulp en advies bij isoleren

Bekijk alle veel gestelde vragen over isolatie of neem contact met ons op. De klantadviseurs van de Vastelastenbond staan u graag te woord om u te informeren over het isoleren van uw huis. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.