Isolatie campagne Vastelastenbond

Uw tussenwoning is voor € 895,- al geïsoleerd. Dat is INCLUSIEF ventilatieroosters, afbakening en een nieuw energielabel.  
Zo weet u waar u aan toe bent. Ook voor uw hoekwoning hebben we een vaste prijs!

Dakisolatie

30% van de warmte in het huis verdwijnt via het dak. Met goede dakisolatie is het verlies nog maar zeer beperkt. Isoleer dus uw dak en bespaar op de energierekening.
Isolatie goede prijs

spouwmuurisolatie € 895,-

Met spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiekosten. Door deze maatregel blijft de warmte beter in uw huis hangen.

Controle van uw woning spouwmuur

Vloerisolatie 10% KORTING

Isoleer de vloer om de warmte in uw huis te houden. Zo bespaart u op uw energiekosten.
Combineer met vloerverwarming voor een optimaal resultaat.

Vloerisolatie

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening. Veel woningen, met name van voor 1982, laten warmte verloren gaan door dak, muur, ramen en vloer. Door uw woning te isoleren houdt u de warmte langer vast. Uw cv-ketel hoeft minder bij te stoken. Zo bespaart u met spouwmuur en vloerisolatie al ca. € 600,- per jaar op uw energiekosten. Bekijk de collectieve prijzen voor onze leden.

De voordelen van het isoleren van uw woning

Een ander voordeel van een geïsoleerde woning is een verhoogd wooncomfort. Vergelijk het met een kop koffie in een thermoskan of een koud blikje drinken in een koelbox. De thermoskan en koelbox zorgen ervoor dat uw drinken op temperatuur blijft. Hetzelfde geldt voor isolatie; in de winter blijft uw woning langer warm en in de zomer blijft u woning koel. 

De voordelen van isoleren:  

  • Wooncomfort
  • Besparen op energiekosten
  • Waardestijging van uw woning
  • Bijdrage aan een beter milieu
  • Na 3 - 6 jaar winst op investering
  • Hogere taxatiewaarde bij evt. verkoop woning
  • 's winters warm, zomers koel
  • Minder/geen tocht meer in de woning

De voordelen van Pluimers isolatie 


Woning voor 1982 Isoleer!

Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig goed geïsoleerd. Bij woningen van het bouwjaar vóór 1982 valt nog veel winst te behalen. Deze woningen zijn vaak nog niet of nog niet optimaal geïsoleerd. In totaal zijn in Nederland nog steeds 1,2 miljoen woningen niet geïsoleerd. Dat betekent dat ruim een kwart van de woningen in Nederland niet geïsoleerd is. 
 

Isolatiepartner van Vereniging de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond heeft gekozen voor een samenwerking met een isolatiepartij die de kwaliteit kan waarborgen. Want, zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldoet aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan kiest u voor professionele uitvoering en advies.

Hulp en advies bij isoleren

Bekijk alle veel gestelde vragen over isolatie of neem contact met ons op. De klantadviseurs van de Vastelastenbond staan u graag te woord om u te informeren over het isoleren van uw huis. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.