Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar metZonnepanelen

Bespaar € 1680,- op zonnepanelen

Bespaar door zonnepanelen te laten plaatsen. De gemiddelde opbrengst bij zonnepanelen is

€1.680,- p.j

Meer informatie

Bezitters zonnepanelen kunnen meerjarencontract afsluiten via Vastelastenbond

Dinsdag 10 oktober 2023 09:08Frank van de Ven
Het team van de Vastelastenbond is erin geslaagd om een mooi aanbod te regelen dat niet alleen voor bezitters van zonnepanelen interessant is.

Het team van de Vastelastenbond is erin geslaagd om een mooi aanbod te regelen dat niet alleen voor bezitters van zonnepanelen interessant is.

Bezitters van zonnepanelen die graag een langdurig energiecontract afsluiten, hebben weinig keuze. Het merendeel van de energieleveranciers waagt zich daar niet aan, omdat de salderingsregeling op losse schroeven staat. Het team van de Vastelastenbond is erin geslaagd om een mooi aanbod te regelen dat niet alleen voor bezitters van zonnepanelen interessant is. Directeur Dirk-Jan Wolfert: “Zekerheidszoekers zijn met dit aanbod een paar jaar onder de pannen en hoeven zich niet meer druk te maken om hun energierekening.”
 

Waarom biedt de Vastelastenbond meerjarencontracten aan?

“Het antwoord op die vraag is simpel. Onze klanten vragen daarom. We kregen van onze klanten steeds vaker de vraag of we ook meerjarencontracten aanboden. Veel mensen zijn op zoek naar zekerheid en hebben er geen trek in om jaarlijks met hun energiecontract bezig te zijn. We zijn erin geslaagd om een interessant aanbod voor deze mensen te regelen.”


Wat maakt dat aanbod zo interessant dan?

“Niet alleen profiteer je drie jaar lang van vaste tarieven, waardoor je vervelende verrassingen in de vorm van prijsstijgingen voorkomt. Daarnaast profiteer je van groene stroom en groen gas. In deze tijd waarin de roep naar duurzaamheid steeds groter wordt, is dat een prettig vooruitzicht! Wat ook bijzonder is, is dat dit energiecontract ook voor bezitters van zonnepanelen geschikt is.”


Bezitters van zonnepanelen kunnen dit meerjarencontract afsluiten?

“Wat dit 3-jarige energiecontract zo bijzonder maakt, is dat het ook beschikbaar is voor mensen met zonnepanelen. Dat is vrij uniek te noemen, omdat de meeste energieleveranciers zich daar niet aan wagen nu de salderingsregeling op losse schroeven staat. Mocht je graag een meerjarig energiecontract willen afsluiten, dan kan dat gelukkig nog steeds.”

Heb je interesse in dit aanbod, klik dan op onderstaande button.
 
Deel dit artikel
Zonnepanelen Verzekerd Zonder Zorgen
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Zonnepanelen

In dit blog beantwoordt directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond prangende vragen over zonnepanelen.

Ontdek in dit blog de zin en onzin van zonnepanelen

Maandag 04 september 2023 15:07

‌Zonnepanelen staan volop in de belangstelling nu Vandebron de heffingskosten flink verhoogt en andere energieleveranciers bezitters van deze energiebesparende maatregelen geen meerjarencontrac...

Lees meer
De populariteit van zonnepanelen zorgt voor problemen in de energiemarkt, omdat energieleveranciers de kosten voor het terugleveren van zonnestroom willen terugverdienen via de consument. Verschillende energieleveranciers gebruiken verschil

Leveringskosten schieten de lucht in voor bezitters zonnepanelen

Vrijdag 01 september 2023 07:49

‌De populariteit van zonnepanelen zorgt voor problemen in de energiemarkt, omdat energieleveranciers de kosten voor het terugleveren van zonnestroom willen terugverdienen via de consument. Vers...

Lees meer
Hoe zit het nu eigenlijk met salderen en teruglevering? En wat zijn de gevolgen van het prijsplafond voor bezitters van zonnepanelen? Dit blog geeft het antwoord!

Hoe zit het nu eigenlijk precies met de terugleververgoeding?

Maandag 07 augustus 2023 08:49

Als je zonnepanelen hebt en meer zonne-energie teruggeeft dan je verbruikt, krijg je van jouw energieleverancier een terugleververgoeding. De hoogte van deze vergoeding hangt van verschillende facto...

Lees meer
Mocht je jouw zonnepanelen willen reinigen, gebruik dan alleen water en vermijd schoonmaakmiddelen. Zeep kan de panelen beschadigen.

Deze vragen worden het meest gesteld over zonnepanelen

Dinsdag 22 augustus 2023 07:04

‌Zonnepanelen zijn een slimme manier om je energierekening te verlagen. In dit blog lees je waarop je moet letten als je zonnepanelen wilt kopen. Ook krijg je antwoord op de vijf meest gestelde...

Lees meer