Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Breng jij onze klanten (lasten)verlichting? Echt stralen doe je als medewerker klantenservice bij de Vastelastenbond!

Woensdag 07 juni 2023 06:39Frank van de Ven
Ter versterking van ons team zoeken we een enthousiaste klantadviseur energie die pas tevreden is als de stem aan de andere kant van de lijn ophangt met een lach. Jij maakt het verschil!

Ter versterking van ons team zoeken we een enthousiaste klantadviseur energie die pas tevreden is als de stem aan de andere kant van de lijn ophangt met een lach. Jij maakt het verschil!

‌In elkaar overvloeiende werkdagen vind je niet bij de Vastelastenbond, want elke dag is hier anders. Wij vinden het belangrijk om alles uit de dag te halen en mensen blij te maken. Ter versterking van ons team zoeken we een enthousiaste medewerker klantenservice die pas tevreden is als de stem aan de andere kant van de lijn ophangt met een lach. Jij maakt het verschil!

We zijn niet op zoek naar een gladde salestijger maar naar een gezelligheidsdier: een mensen-mens. De kans is groot dat jij die enthousiaste verteller bent op dat ene feestje en anderen op het idee brengt om over te stappen van energieleverancier. Als jij je in deze omschrijving herkent, swipe dan naar rechts, want we zijn een match. Jij gaat mensen enthousiasmeren én adviseren over energiecontracten op het bruisende Strijp-S en dat doe je in een hecht team.

 

Wat zoeken we?

 • Jou, want jij hebt de drive om te leren en jezelf te ontwikkelen!
 • Een nieuwe collega die zelfstandig en in teamverband kan werken:
 • Een enthousiast persoon die onze klanten echt wil helpen:
 • Minimaal 2 jaar ervaring in callcentra:
 • Positiviteit en gezelligheid en een commerciële insteek.


Wat bieden wij ?

 • Leuke collega’s met uiteenlopende achtergronden
 • Een fijne werksfeer
 • Maskervrije zone: jij bent goed zoals je bent
 • We verrijken jouw kennis over de verschillende vaste lasten
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Een toffe werkplek op Strijp-S
 • Doorgroeimogelijkheden


Wat ga je doen?

 • Onze klanten informeren over energie
 • Leren van en met je collega’s om nóg beter in je vak te worden
 • Klanten na een gesprek met een tevreden gevoel achterlaten
 • Tussen de 32 en 40 uur werken
 • Werken met plezier

Wie zijn wij?

Wij zijn de Vastelastenbond. Al 18 jaar helpen wij consumenten bij het verlagen van hun vaste lasten. Zo vergelijken we energiecontracten, kijken we welke verzekeringen voordeliger kunnen en adviseren we over woningverduurzaming en je hypotheek. Alles wat met je vaste lasten te maken heeft, nemen we onder onze hoede.

Interesse in deze keigave functie? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar sollicitatie@vastelastenbond.nl ter attentie van Daniëla de Ron. Mocht je meer willen weten over deze functie dan kun je ook mailen.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Miljoenen Nederlanders werden vorig jaar geconfronteerd met tussentijdse verhogingen van de energieprijs. Deze tariefverhogingen zijn mogelijk in strijd met de wet geweest bleek in februari na uitspraak van een Amsterdamse rechter.

Te gretige energiebedrijven moeten consumenten na claim fors terugbetalen

Maandag 05 juni 2023 11:05

‌ Tenminste drie klanten van Essent, Eneco en Vattenfall ontvingen schikkingsvoorstellen tussen de 400 en 1400 euro van hun energieleverancier. Deze voorstellen kwamen binnen nadat zij een claim...

Lees meer
Steeds meer consumenten stappen na het horen van mooie verhalen over naar dynamische energiecontracten, maar zijn onvoldoende op de hoogte van de nadelen van deze contracten.

Persbericht: Afsluiten dynamisch contract verdient net als beleggen in aandelen verplichte waarschuwing

Maandag 05 juni 2023 06:28

‌De Vastelastenbond pleit voor de invoering van een verplichte waarschuwing bij het afsluiten van dynamische energiecontracten, omdat deze contracten financieel risicovol kunnen zijn. Steeds meer...

Lees meer
Een dynamisch energiecontract is interessant voor mensen die risico’s durven te nemen en voor veelgebruikers zoals mensen met een elektrische auto.

De do’s en don’ts van dynamische contracten

Vrijdag 02 juni 2023 11:09

Dynamische contracten zijn in opkomst en winnen aan populariteit. Nu de energietarieven laag zijn, klinken deze contracten erg interessant, maar er kleven ook een aantal nadelen aan deze contractvor...

Lees meer
Door nu een relatief duur meerjarencontract af te sluiten, lopen consumenten het risico jarenlang te veel te betalen voor hun energierekening.

Afsluiten meerjarencontract vraagt om zorgvuldigheid en aandacht

Vrijdag 02 juni 2023 10:34

‌De komst van meerjarencontracten is goed nieuws voor zekerheidszoekers, maar voordat een krabbel onder een contract gezet wordt is onderzoek gewenst. Volgens directeur Dirk-Jan Wolfert is dit ni...

Lees meer