Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

De Vastelastenbond biedt als enige de laagste prijsgarantie aan op je energierekening aan

Dinsdag 07 juli 2020 12:59Margot Boesveld
Goedkoopste stroom en gas. Gemiddelde besparing energierekening op dit moment gemiddeld € 510 op jaarbasis. Aanmelden kan eenvoudig via de website.

Goedkoopste stroom en gas. Gemiddelde besparing energierekening op dit moment gemiddeld € 510 op jaarbasis. Aanmelden kan eenvoudig via de website.

Er is geen prijsvergelijker, energieveiling, inkoopcollectief of energieleverancier in Nederland, die je de altijd de goedkoopste energietarieven kan garanderen. De Vastelastenbond garandeert dit wel en niet eenmalig, maar zo lang de Vastelastenbond je energiezaken regelt. Veel partijen zeggen het goedkoopste te zijn, maar geeneen garandeert het. De Vastelastenbond garandeert dit wél met de laagste prijs garantie op je energierekening. Vind je een goedkoper contract, dan betalen wij het verschil twee keer terug!

Hoe kan dat?

De reden dat de Vastelastenbond deze garantie kan geven en andere aanbieders niet komt doordat de Vastelastenbond als enige in Nederland onafhankelijk is. Zelfs de bekende energievergelijkers zoals gaslicht.com en vergelijkingssite Pricewise krijgen hoge vergoedingen van energieleveranciers om producten boven aan te zetten. Daar doen wij niet aan mee. De Vastelastenbond gaat een directe relatie met jou als klant aan. Jij betaalt daarom voor onze dienstverlening. We werken dus namens jou en ontvangen geen vergoeding van de energieleverancier. Dat is wel zo transparant.

Energie Vanzelf Geregeld geeft altijd de laagste prijs
 

Hoe werkt Energie Vanzelf Geregeld?

De Vastelastenbond heeft een service ontwikkeld, Energie Vanzelf Geregeld. Deze service helpt je doorlopend automatisch over te stappen naar goedkoopste contract in Nederland. Zonder dat het je tijd of moeite kost, heb jij de zekerheid je het laagste tarief van Nederland hebt. Energieleveranciers bieden namelijk hoge kortingen aan, maar schroeven de tarieven weer op als je een tijd klant bent. Ze weten dat de meeste huishoudens dit niet regelmatig controleren.En dat klopt, de meeste mensen hebben geen zin, tijd of vergeten hun energiezaken te regelen. Daarom neemt de Vastelastenbond dit uit handen.

Je meldt je één keer aan en vanaf dat moment gaat de Vastelastenbond jaar-in jaar-uit zorgen dat jij de laagste prijs betaalt. Hiervoor scannen we de markt en vergelijken we continue meer dan 350 energieaanbiedingen. Daarnaast houden we de einddatum van je contract in de gaten en stappen op het juiste moment over van energieleverancier naar energieleverancier.

Waarom nu extra interessant?

Tegen de zeer lage kosten van € 7,50 per maand regelt de Vastelastenbond je energiezaken. Door de energiecrisis zijn de energietarieven fors gestegen. Hiermee besparen we op dit moment gemiddeld €  774 (prijspeil 2023) op jaarbasis. Aanmelden kan eenvoudig via de pagina Energie Vanzelf Geregeld.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Heek

Jullie garanderen de laagste prijs, maar
vervolgens doen jullie mij een aanbod van 121,96 per maand. Via mijn huidige contract betaal ik echter 114,00.
U zult begrijpen dat ik niet met jullie in zee ga.


Zaterdag 11 juli 2020 23:24

Reactie Vastelastenbond:

Dinsdag 14 juli 2020 12:18
Graag maak ik een berekening voor je hoeveel je gaat besparen wanneer je gebruik maakt van Energie Vanzelf Geregeld. Zou je ons je jaarverbruik voor stroom en gas kunnen doorgeven en de tarieven die je op dit moment betaald? Dan ga ik een berekening voor je maken.

Je mag deze sturen naar info@vastelastenbond.nl. Alvast bedankt!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Is mijn energieleverancier betrouwbaar en financieel stabiel? Wat gebeurt er als mijn energieleverancier failliet gaat

Hoe kies je een betrouwbare energieleverancier?

Dinsdag 29 september 2020 08:10

Je kan tegenwoordig uit meer dan 50 verschillende energieleveranciers kiezen. Sommige hebben namen waarvan je misschien nog nooit gehoord heb. Kies je voor een relatief nieuwe energieleverancier...

Lees meer
Samenwerking Vastelastenbond en Budget Energie Beëindigd

Vastelastenbond stopt samenwerking Budget Energie

Dinsdag 23 juni 2020 12:53

Samenwerking Budget Energie stopt Per 14 juni is samenwerking beëindigd Lees hier wat het voor jou betekent Controleer energie > #overlay-header { margin-top: -480px; displa...

Lees meer
Record aantal overstappers in 1 jaar (1,7 miljoen huishoudens wisselde van energieleverancier

ACM: Opnieuw record aantal overstappers energie. Prijsverschil loopt op tot 600 euro

Vrijdag 12 juni 2020 09:15

1 op 5 huishoudens is afgelopen jaar overgestapt. Dat is een nieuw record Ruim 1,7 miljoen van de 8 miljoen huishoudens - is tussen april 2019 en april 2020 overgestapt van energieleverancier. Dat i...

Lees meer
Solvabiliteit energieleveranciers: Nederlandse energieleveranciers gooien met actiecontracten eigen ruiten in.

Nederlandse energieleveranciers in zwaar weer

Dinsdag 09 juni 2020 13:18

Energieleveranciers hebben het moeilijk Toegenomen klantbewegingen Daling operationele winstmarge Geen buffers om corona-gevolgen op te vangen DitStap nu nog over > ...

Lees meer