Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Ideeën voor een vakantie in Nederland

Woensdag 25 juli 2018 10:19Margot Boesveld
Zonnig weer in Nederland

Zonnig weer in Nederland

Wie (binnenkort) vakantie heeft en nog geen reis heeft geboekt kan deze zomer overal genieten van het goede weer. Dus ook in eigen land.

Wie toch naar Zuid-Europa op vakantie wilt profiteert fors bij het boeken van een last minute. Doordat veel Nederlanders in eigen land blijven is het aanbod van last minutes groter dan de vraag. Wie nu boekt is vaak goedkoper uit dan de ‘vroege’ boeker in januari.

Door de aanhoudende warmte blijven veel Nederlanders echter deze zomer in eigen land. Alleen wat gaat u doen deze zomer in Nederland? De Vastelastenbond zet een aantal ideeën en tips voor een vakantie in Nederland op een rijtje.

Strand

Nederland kent ruim 500 km aan strand. Dit is inclusief de stranden van de Waddeneilanden. De drukbezochte stranden zijn o.a. te vinden bij Domburg, Zandvoort en Scheveningen. Terwijl de kans op drukte kleiner is bij Noordwijkerhout, Schoorl en IJmuiderslag. De schone Nederlandse stranden zijn ideaal voor een strandvakantie voor jong en oud. Restaurants en bars zijn op grote schaal aanwezig langs de kust net als campings, vakantieparken en huisjes.

Natuur

Van Limburg tot Friesland en van Drenthe tot Zeeland Nederland kent veel mooie natuurgebieden. Vaar met een bootje door de Biesbosch of de Friese meren, wandel door de Groote Peel of de Gelderse Poort dan wel fiets door de Hoeksche waard. Nederland heeft een veelzijdig landschap en dat vaak binnen een uur rijden. Combineer dus ook eens diverse gebieden met elkaar tijdens een rondreis door Nederland. Dit kan per auto, maar ook met de trein of de fiets.

Actief

Wie gaat voor een actieve vakantie is ook in Nederland aan het goede adres. Fiets de Elfstedentocht in Friesland of kies voor een kanotocht over de Groninger Maren. Wandel dagen in de prachtige natuur zoals hierboven al beschreven of kies voor een fitnessreis binnen Nederland. Ook voor een actieve vakantie is er genoeg keuze in Nederland.

Cultureel

Nederland kent daarnaast veel cultureel erfgoed dat door veel Nederlanders nog nooit gezien is, zoals de Kinderdijkse molens, van Nellefabriek en Droogmakerij de Beemster.

Tevens zijn veel steden in andere delen van het land een bezoekje waard. Amsterdam en Den Haag worden veel bezocht maar ook Maastricht, Groningen en Haarlem zijn een bezoekje waard. Natuurlijk is het in iedere andere stad ook mogelijk om te shoppen, een museum te bezoeken of een terrasje te pakken. 

Opties genoeg

Nederland biedt genoeg leuke en mooie plekken om uw vakantie te vieren. Door de kleine afstanden tussen natuurgebieden, steden en het strand is het gemakkelijk om van alle drie te genieten. Waarbij er ook bij alle drie genoeg activiteiten zijn om de vakantie een sportief tintje te geven. Wie dus deze zomer in Nederland op vakantie gaat heeft voldoende keuze.

Leden van de Vastelastenbond kunnen met het spaarprogramma Webshopvoordeel ook nog eens genieten van geld terug bij diverse boekingssites van activiteiten, hotels, campings en reisorganisaties. Bekijk snel het voordeel.

Tips voor vakantie

Heeft u nog tips voor andere leden van de Vastelastenbond? Plaats dan hieronder een reactie.

De Vastelastenbond wenst iedereen die deze zomer in Nederland op vakantie gaat veel plezier toe.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Cor

Wij hebben uw uittips doorgenomen en gaan er zeker enige uitproberen

Maandag 06 augustus 2018 23:04

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Nederlanders sparen niet genoeg

Nederlanders sparen niet genoeg

Vrijdag 15 juni 2018 09:25

Nederlanders sparen wel, maar niet genoeg. Dit blijkt uit onderzoek van Savedo. Het bedrijf vroeg ruim 1000 Nederlanders naar hun spaargedrag. 86% geeft aan te sparen, maar 40% spaart niet genoeg om t...

Lees meer
autorijden duurder door benzine

Liter benzine richting de 2 euro

Woensdag 30 mei 2018 15:45

Experts sluiten niet uit dat een liter benzine in Nederland 2 euro gaat kosten. Nu betaalt een consument nog maximaal 1,794 aan de pomp. De laatste maanden is de prijs voor een liter benzine hard gest...

Lees meer
extra potje geld is vakantiegeld

Tips om uw vakantiegeld verstandig te besteden

Vrijdag 25 mei 2018 09:04

In mei (of juni) ontvangen de meeste Nederlanders vakantiegeld. Voor de ene persoon een mooi extraatje voor de ander bittere noodzaak. Met dit stukje extra salaris kunt u veel leuke en noodzakelijke d...

Lees meer
mobiele telefoon niet gratis

Misleiding 'gratis' telefoon aangepakt

Donderdag 24 mei 2018 16:13

Een klant van T-mobile heeft een zaak tegen de provider gewonnen. De klant spande in samenwerking met ConsumentenClaim de zaak aan omdat hij misleid was door de aanbieder met een 'gratis' ...

Lees meer