Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Podcast belicht laatste ontwikkelingen in de energiemarkt

Vrijdag 17 maart 2023 15:42Frank van de Ven

In de nieuwste editie van ‘Onderaan de Streep’ vertelt onze directeur Dirk-Jan Wolfert wat we kunnen verwachten op energiegebied. In deze podcastreeks worden ontwikkelingen op het gebied van je vaste lasten besproken. De markt trekt weer aan en er verschijnen langzaamaan weer contracten. Er valt weer wat te kiezen, maar wat is de beste keuze?

Ga je voor een jaarcontract, kies je liever een halfjaarcontract of blijf je variabel? Ineens valt er na maanden van schaarste weer wat te kiezen. Keuzestress steekt de kop op! Wolfert adviseert je om het hoofd koel te houden en te kijken naar wat het beste bij jou past. In deze podcast geeft hij tips.
 Energie Vanzelf Geregeld

De energiemarkt gedraagt zich zeer onvoorspelbaar, maar lijkt nu te stabiliseren. Nu er meer aanbod is en verschillende partijen het weer aandurven om vaste contracten aan te bieden is het een fijn vooruitzicht dat er een partij is die de markt voor jou in de gaten houdt.

Moet je een variabel contract kiezen of ga je toch liever voor een dynamisch contract? De Vastelastenbond ontwikkelde de service Energie Vanzelf Geregeld om deze vraagstukken voor jou op te lossen. Jij hoeft je niet meer druk te maken om je energiezaken.
 

Terugluisteren

‘Onderaan De Streep’ is te beluisteren via YouTubeSpotifyiTunes én Google! Alle afleveringen kun je terugluisteren op deze kanalen. Een podcast is een nieuwe manier om onze klanten te informeren op actuele ontwikkelingen en onze nieuwe diensten. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

De inflatie in Nederland blijft voorlopig hoog stellen economen van de Rabobank in een nieuw rapport over de Nederlandse economie. Stijgende energietarieven en een andere vormgeving van het prijsplafond in 2024 zijn daarvan de reden.

Economen Rabobank verwachten hoge inflatie door verwachte stijging energieprijzen

Maandag 13 maart 2023 14:17

‌ De inflatie in Nederland blijft voorlopig hoog stellen economen van de Rabobank in een nieuw rapport over de Nederlandse economie. Stijgende energietarieven en een andere vormgeving van he...

Lees meer
De Vastelastenbond verwacht dat de tarieven halverwege het jaar stijgen, omdat de lockdown in China voorbij is en dat betekent dat de vraag naar energie stijgt, stelt directeur Dirk-Jan Wolfert.

Gasprijs stijgt door blokkades Franse lng-terminals

Woensdag 08 maart 2023 12:13

‌De Europese gasprijs steeg afgelopen dinsdag door blokkades van terminals voor vloeibaar gemaakt aardgas (lng) in Frankrijk. Ook het verwachte koudere winterweer in Noord-Europa drijft de prij...

Lees meer
Directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond vindt het onderzoeksrapport van de ACM onvolledig en onduidelijk: “Het onderzoek roept nog meer vragen op over mogelijke woekerwinsten.”

Rapport ACM energieprijzen roept vraagtekens op: wel woekerwinsten?

Vrijdag 03 maart 2023 12:40

‌ In een onderzoeksrapport stelt Autoriteit Consument & Markt (ACM) dat Eneco, Essent en Vattenfall geen onredelijke energietarieven hanteren, maar daar zet de Vastelastenbond zijn vraagteke...

Lees meer
Gewoon Energie beschikt niet over zo’n app en veel klanten missen deze optie. Dankzij de MijnVLB-app kunnen zij alsnog zien hoeveel stroom er gas er dagelijks verbruikt wordt.

MijnVLB-app houdt je dagelijkse energieverbruik bij

Dinsdag 28 februari 2023 14:52

‌ ‌De MijnVLB app houdt je dagelijkse energieverbruik bij en dat is goed nieuws voor onze klanten die een exclusief jaarcontract bij ons afsloten. Met de applicatie is te zien hoeveel stroo...

Lees meer