Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

MijnVLB-app houdt je dagelijkse energieverbruik bij

Dinsdag 28 februari 2023 14:52Frank van de Ven
Gewoon Energie beschikt niet over zo’n app en veel klanten missen deze optie. Dankzij de MijnVLB-app kunnen zij alsnog zien hoeveel stroom er gas er dagelijks verbruikt wordt.

Gewoon Energie beschikt niet over zo’n app en veel klanten missen deze optie. Dankzij de MijnVLB-app kunnen zij alsnog zien hoeveel stroom er gas er dagelijks verbruikt wordt.

De MijnVLB app houdt je dagelijkse energieverbruik bij en dat is goed nieuws voor onze klanten die een exclusief jaarcontract bij ons afsloten. Met de applicatie is te zien hoeveel stroom en gas je verbruikt bij Gewoon Energie. Het energiebedrijf waarmee we een exclusief aanbod hebben geregeld, heeft geen app waarbij dagelijks wordt aangegeven wat je verbruik is. Via de MijnVLB app kan dat dus wel!
 
Veel klanten missen dagelijks inzicht in hun energieverbruik. Gewoon Energie beschikt niet over zo’n app en veel klanten missen deze optie. Dankzij de MijnVLB-app kunnen zij alsnog zien hoeveel stroom en gas zij dagelijks verbruiken. Handig, maar dat is slechts het topje van de ijsberg stelt directeur Dirk-Jan Wolfert: “De MijnVLB-app is een verrijking voor je telefoon.”

Naast inzicht in je energieverbruik heb je met de app van de Vastelastenbond ook inzicht in al je andere vaste lasten. Alle diensten die je via de Vastelastenbond hebt afgesloten, worden samengebracht in de MijnVLB-app. “Zo weet je direct wat de looptijd van je energiecontract is en vind je alle polisbladen terug. Je hebt inzicht in je lopende verzekeringen en je kunt ook je schades online indienen.”


Eén app voor al je vaste lasten

In plaats van tig apps voor je zorgverzekering, schadeverzekeringen, autoverzekering of energiecontract volstaat één applicatie. “Het geeft rust om al je vaste lasten op een plek onder te brengen en direct bij al je gegevens te kunnen. Voorheen kon dat niet maar nu wel”, zegt Wolfert.
 
De MijnVLB-app is uit te breiden. “Zo kun je bijvoorbeeld online onze service Verzekerd Zonder Zorgen afsluiten, een isolatie-expert voor advies bij je thuis uitnodigen of een energie-update instellen. Via de app kun je communiceren met onze klantenservice. Alle berichten die we sturen, worden in je onlineomgeving opgeslagen en kun je rustig nalezen. Je ontvangt notificaties wanneer er belangrijke post voor je is. Dat kan bijvoorbeeld een nieuw aanbod voor een energiecontract zijn.”
 

MijnVLB-app continu uitgebreid

Ook via een desktop kan ingelogd worden op MijnVLB. Deze service wordt continu uitgebreid, stelt Wolfert: “Wanneer we een nieuwe dienst ontwikkelen of service lanceren, presenteren we die ook in de app. Zo willen we berekentools in de app implementeren, zodat je bijvoorbeeld kunt zien hoeveel subsidie je ontvangt. De app staat nog in de beginfase en we willen deze dienst constant uitbreiden. We horen graag van onze klanten wat zij graag terugzien in de app. Ook verbeterpunten zijn welkom.”

De MijnVLB-app is via deze link te bekijken op je desktop. Je kunt de app hier ook downloaden via de Play store
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Karsten

Hallo, als ik het goed begrijp?
Hebben jullie de klanten nog niet allemaal een mail gestuurd? Of heb ik iets gemist.
Mvg Karsten

Donderdag 02 maart 2023 16:42

Reactie Vastelastenbond:

Donderdag 02 maart 2023 16:52
Goedemiddag,

Als het goed is wel! Maar u heeft nog niks ontvangen? Kunt u een mailtje sturen naar info@vastelastenbond.nl o.v.v. MijnVLB app paswoord? Dan gaan we direct aan de slag en kijken waarom u geen berichtje kreeg.

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Het is precies één jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Deze inval vormde het begin van een oorlog die vandaag nog woedt en enorm veel impact heeft.

Een jaar oorlog Oekraïne: dit zijn de gevolgen voor de energiemarkt

Vrijdag 24 februari 2023 08:40

‌Het is vandaag precies één jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Deze inval vormde het begin van een oorlog die vandaag nog woedt en enorm veel impact heeft. De invasie heeft ook gr...

Lees meer
Dertien Nederlandse gemeenten hebben de handen ineen geslagen en een brandbrief geschreven aan Eneco. De lokale overheden laken de hoge tarieven die de energieleverancier rekent voor stadswarmte.

Dertien gemeenten schrijven brandbrief aan Eneco wegens hoge tarieven

Dinsdag 21 februari 2023 16:47

‌ Dertien Nederlandse gemeenten hebben de handen ineen geslagen en een brandbrief geschreven aan Eneco. De lokale overheden, waaronder die van Den Haag, Utrecht en Houten, laken de hoge tari...

Lees meer
De toezichthouder vreest dat de gevolgen van de energiecrisis nog lange tijd zullen nadreunen. Dat betekent dat er in de toekomst rekening gehouden moet worden met blijvend hoge energietarieven.

Toezichthouder: ‘Tijd van goedkoop gas komt niet meer terug’

Maandag 20 februari 2023 13:58

‌Hoewel de gasprijzen flink gedaald zijn – afgelopen vrijdag zakte de inkoopprijs zelfs onder de vijftig euro per megawattuur – denkt bestuursvoorzitter Martijn Snoep van Autoriteit C...

Lees meer
We krijgen veel vragen over het jaarcontract dat exclusief voor klanten van Energie Vanzelf Geregeld verkrijgbaar is. In samenwerking met Gewoon Energie is een energiecontract met vaste energietarieven opgesteld.

Dit zijn de 4 meest gestelde vragen aan ons Customer Care Team

Vrijdag 17 februari 2023 09:44

‌Onze klantenservice krijgt dagelijks vragen over uiteenlopende onderwerpen, maar momenteel gaan de meeste telefoontjes over energie en ons jaarcontract. We hebben de vier meest gestelde vragen...

Lees meer