Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Podcast belicht samenwerking Vastelastenbond en Taxatiepro

Woensdag 01 juni 2022 08:59Frank van de Ven
De Vastelastenbond en TaxatiePro slaan de handen ineen om mensen die volop met hun verhuizing bezig zijn te ontzorgen.

De Vastelastenbond en TaxatiePro slaan de handen ineen om mensen die volop met hun verhuizing bezig zijn te ontzorgen.

?De Vastelastenbond en TaxatiePro slaan de handen ineen om mensen die volop met hun verhuizing bezig zijn te ontzorgen. Als je bezig bent met je nieuwe woning denk je vaak niet aan allerlei vaste lasten zoals je energierekening, verzekeringen en je tv-abonnement. Begrijpelijk maar daarom niet minder belangrijk. Je kunt deze zaken gelukkig via TaxatiePro uitbesteden aan de Vastelastenbond. Eigenaar Ron van den Berk van TaxatiePro vertelt meer over deze samenwerking.

Mensen die middenin hun verhuizing zitten, kunnen zich dankzij de dienstverlening van de Vastelastenbond snel settelen. Als jij je verhuisdozen sorteert, kiezen de bespaarexperts van de consumentenorganisatie de beste deals op het gebied van je verzekeringen, energiecontract en internetabonnement voor je uit. Van den Berk denkt dat deze service veel mensen zal ontzorgen.
 

 

 
De Vastelastenbond en Taxatiepro zijn voor elkaar gemaakt, stelt Van den Berk. Door consumenten volledig te ontzorgen, bieden de organisaties meerwaarde. Dat doen beide partijen door zich als één aanspreekpunt voor hun klanten op te werpen zodat de lijnen kort blijven. Voor je vaste lasten ga je naar de Vastelastenbond en voor je taxatierapport, energielabel of bouwkundig rapport klop je  bij Taxatiepro aan.
 
 

Kiezen uit kanalen

 
‘Onderaan De Streep’ is te beluisteren op verschillende platformen zoals YouTubeSpotifyiTunesGoogle én Soundcloud. Alle afleveringen vind je op deze kanalen. Een podcast is een moderne en snelle manier van informatieverschaffing. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Het afgelopen half jaar zag de Vastelastenbond de energiemarkt in een diepe crisis belanden.

Hoge energierekening stimulans woningverduurzaming via hypotheek

Maandag 09 mei 2022 08:15

‌Woningverduurzaming wordt voor steeds meer huishoudens een stuk interessanter wegens de explosief gestegen gastarieven. Het verduurzamen van huizen gebeurt vaker via de hypotheek. Bij circa dert...

Lees meer
Hypotheekadvies hoeft niet complex, stoffig en ingewikkeld te zijn.

Hypotheekadvies anno 2022: van stoffig naar gezellig

Donderdag 05 mei 2022 08:41

‌Ergens over schrijven, is wat anders dan iets zelf ervaren merkte redacteur Frank van de Ven. Na talloze blogs over hypotheekadvies te hebben getypt, besloot hij om zelf de hulp van Buurtmanne...

Lees meer
Afgelopen dinsdag publiceerde de Vastelastenbond een onderzoek waaruit bleek dat er grote prijsverschillen waren tussen de variabele gastarieven van verschillende energieleveranciers.

Energie-update: FAQ naar aanleiding onderzoek variabele tarieven

Donderdag 28 april 2022 15:46

Afgelopen dinsdag publiceerde de Vastelastenbond een onderzoek waaruit bleek dat er grote prijsverschillen waren tussen de variabele gastarieven van verschillende energieleveranciers. Op jaarbasis ko...

Lees meer

Podcast over steengoede samenwerking consumentenorganisatie en Leukhuisje.nl

Donderdag 28 april 2022 10:19

‌Sinds deze maand is de samenwerking tussen de Vastelastenbond en Leukhuisje.nl een feit. Door de handen ineen te slaan zetten beide partijen een nóg grotere stap op het vlak van totaalontzorgin...

Lees meer