Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op WOZ-waarde

Bespaar € 250,- op WOZ-waarde

Door bezwaar te maken op je WOZ-waarde

Gemiddelde besparing bij succes
(40% van de bezwaren is succesvol)

€250,-
besparing p.j

Meer informatie

Podcast CEO Previcus over meerwaarde WOZ-advieskantoren

Vrijdag 04 februari 2022 13:49Frank Teklenburg
In deze derde podcast van de Vastelastenbond is CEO Dennis van der Locht van Previcus te gast. Hij vertelt meer over de werking én meerwaarde van WOZ-adviesbureaus.

In deze derde podcast van de Vastelastenbond is CEO Dennis van der Locht van Previcus te gast. Hij vertelt meer over de werking én meerwaarde van WOZ-adviesbureaus.

In de derde podcast van de Vastelastenbond gaan we in gesprek met CEO Dennis van der Locht van Previcus. Hij ontkracht in deze aflevering van ‘Onderaan de Streep’ het misverstand dat gemeenten niet blij niet zouden zijn met de komst van deze adviesbureaus. Ook vertelt Van der Locht waarom hij liever spreekt over WOZ-adviesbureaus  en waarom de term ‘no-cure-no-pay bureau’ niet meer van deze tijd is.

In deze uitzending worden de werkzaamheden van Previcus belicht en vertelt Van der Locht wat het grootste misverstand is over WOZ-advieskantoren. Daarnaast passeren ook enkele succesverhalen de revue en laat de CEO weten wat de meestgestelde vragen op het gebied van de WOZ zijn.
 


 

VasteLastenBundel

In de tweede podcast spraken we met oprichter Dirk-Jan Wolfert over de VasteLastenBundel. In deze nieuwe dienst bundelen we onze services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen én onze autoverzekering. Dit betekent dat wanneer je de bundel aanschaft je volledig ontzorgd wordt op bijna al je vaste lasten.


Terugluisteren

De eerste aflevering van ‘Onderaan de Streep’ was een terugblik op 2021. Ook was er ruimte voor een vooruitblik op 2022. Alle podcasts zijn terug te luisteren op deze pagina.
 
In de volgende uitzending is Operationeel directeur Bas van der Wielen van Previcus te gast. Hij gaat dieper in op de werkzaamheden van taxateurs.  Zo krijg je als huiseigenaar een beter beeld van wat een taxateur precies doet en wat dat betekent voor de WOZ-waarde van jouw woning. Eind februari is de podcast te beluisteren!
 
Wil je je verdiepen in de WOZ-waarde? Lees dan ons speciale WOZ-magazine of download onze Whitepaper.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over WOZ-waarde

Scoor een gratis Whitepaper en WOZ-magazine!

Verdiep je in de WOZ met ons digitale magazine en Whitepaper

Dinsdag 01 februari 2022 11:05

‌Consumenten helpen bij het verlagen van hun vaste lasten geeft ons energie! Naast het uitpluizen van je energie- en verzekeringscontracten doen we dat ook door je WOZ-beschikking te controleren....

Lees meer
Inwoners van gemeenten Rotterdam hebben dit jaar als een van de eerste de WOZ-beschikking ontvangen.

PERSBERICHT: Rotterdam heeft primeur met eerste WOZ-beschikking 2022

Maandag 17 januari 2022 07:00

‌Rotterdam is één van de eerste gemeenten van Nederland waar de WOZ-beschikking op de deurmat valt. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. Sinds dit jaar is landelijk een nieuwe meetmetho...

Lees meer
Bezwaar maken tegen je WOZ beschikking kan je volgens onderzoeksblogger Margot Boesveld veel geld besparen.

‘Ik denk dat veel mensen niet stilstaan bij de impact die de WOZ waarde heeft op je inkomstenbelasting’

Dinsdag 21 december 2021 11:05

‌De Wet waardering onroerende zaken (WOZ) waarde is een onderwerp waarvoor steeds meer aandacht is, stelt onderzoeksblogger Margot Boesveld. Zij houdt zich ruim vier jaar bezig met het uitpluizen...

Lees meer
Per 2022 gebruiken 250 gemeenten een nieuwe manier om de WOZ-waarde te bepalen.

Nieuwe berekening WOZ-waarde vijf miljoen huizen van start in 2022

Vrijdag 17 december 2021 14:16

‌Met ingang van 2022 wordt de berekening van de WOZ-waarde van circa vijf miljoen huizen op een andere manier uitgevoerd. In plaats van de inhoud van een woning, kijkt men bij de nieuwe meetmetho...

Lees meer