Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op WOZ-waarde

Bespaar € 250,- op WOZ-waarde

Door bezwaar te maken op je WOZ-waarde

Gemiddelde besparing bij succes
(40% van de bezwaren is succesvol)

€250,-
besparing p.j

Meer informatie

Podcast over gevolgen landelijke invoering nieuwe WOZ-meting

Dinsdag 22 februari 2022 09:23Frank van de Ven
In de vierde podcast van de Vastelastenbond draait het om de impact van de nieuwe WOZ-meetmethode die dit jaar landelijk is doorgevoerd.

In de vierde podcast van de Vastelastenbond draait het om de impact van de nieuwe WOZ-meetmethode die dit jaar landelijk is doorgevoerd.

In alweer de vierde podcast van de Vastelastenbond praten we met operationeel directeur Bas van der Wielen van Previcus over de WOZ-wetgeving. Hij verwacht niet dat de invoering van de nieuwe meetmethode hem meer rust geeft. “Ik denk juist dat de landelijke invoering van deze verplichte meetmethode ons werk dit jaar juist nóg uitdagender maakt.”

In deze uitzending van ‘Onderaan de Streep’ kijkt Van der Wielen ook terug  op de grootste veranderingen binnen de WOZ-wetgeving. Daarnaast komen ook enkele succesverhalen voorbij en laat hij weten wat de grootste trends op het gebied van de WOZ zijn.


WOZ-adviesbureaus

De derde podcast stond in het teken van de meerwaarde van WOZ-adviesbureaus. CEO Dennis van der Locht ontkrachtte misverstanden over deze adviesbureaus en  ging dieper in op de rechtsbescherming die Previcus biedt.


VasteLastenBundel

In de tweede podcast vertelde oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond meer over de VasteLastenBundel. Deze nieuwe dienst brengt de services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen én onze autoverzekering samen. Wanneer je de bundel aanschaft, wordt je volledig ontzorgd op bijna al je vaste lasten.


Terugluisteren

De eerste aflevering van ‘Onderaan de Streep’ bestond uit een terugblik op 2021. Daarnaast was er ruimte gereserveerd voor een vooruitblik op 2022. Alle podcasts kun je op deze pagina terugluisteren! Je kunt ook op ons YouTube-kanaal terecht!
 
Wil je je verdiepen in de WOZ-waarde? Lees dan ons speciale WOZ-magazine of download onze Whitepaper.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over WOZ-waarde

Operationeel directeur Bas van der Wielen van Previcus vertelt wat de gevolgen zijn van de nieuwe meetmethode waarmee de WOZ-waarde bepaald wordt.

Previcus: ‘De gemeente weet vaak de inhoud van de woning niet te waarderen’

Woensdag 23 februari 2022 10:41

‌Previcus helpt burgers, woningcorporaties en stichtingen bij het bezwaar maken tegen hun WOZ-waarde. Operationeel directeur Bas van der Wielen werkt ondertussen al bijna tien jaar bij het WOZ-...

Lees meer
Bezwaar maken tegen je WOZ-waarde levert duidelijkheid op. WOZ-adviesbureaus helpen je daar graag bij en bieden rechtsbescherming.

Previcus: ‘WOZ adviesbureaus bieden burgers rechtsbescherming’

Woensdag 16 februari 2022 12:10

‌Previcus is een WOZ advieskantoor dat burgers helpt bij het maken van bezwaar tegen hun WOZ-waarde. De missie van het bedrijf uit Boxmeer is om consumenten rechtsbescherming te bieden, stelt CEO...

Lees meer
In deze derde podcast van de Vastelastenbond is CEO Dennis van der Locht van Previcus te gast. Hij vertelt meer over de werking én meerwaarde van WOZ-adviesbureaus.

Podcast CEO Previcus over meerwaarde WOZ-advieskantoren

Vrijdag 04 februari 2022 13:49

‌In de derde podcast van de Vastelastenbond gaan we in gesprek met CEO Dennis van der Locht van Previcus. Hij ontkracht in deze aflevering van ‘Onderaan de Streep’ het misverstand d...

Lees meer
Scoor een gratis Whitepaper en WOZ-magazine!

Verdiep je in de WOZ met ons digitale magazine en Whitepaper

Dinsdag 01 februari 2022 11:05

‌Consumenten helpen bij het verlagen van hun vaste lasten geeft ons energie! Naast het uitpluizen van je energie- en verzekeringscontracten doen we dat ook door je WOZ-beschikking te controleren....

Lees meer