Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Energieleverancier Anode | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Anode wordt uitgebreid beschreven door inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Hier vindt u de belangrijkste informatie betreffende energieleverancier Anode.

Op deze pagina treft u belangrijke info over energieleverancier Anode. Lees hier over de geschiedenis, tarieven en overstappen naar Anode. Vereniging de Vastelastenbond beantwoordt daarnaast graag objectief en onafhankelijk al uw vragen over Anode. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Geschiedenis Anode

Anode is een energieleverancier (stroom & gas) die is opgericht in 2001. Het hoofdkantoor van Anode is gevestigd in Barendrecht. Naast Nederland is Anode Energie actief in België, Luxemburg en Duitsland.

Anode werd opgericht door Eric van Teeffelen, die in 1998 aantrad bij Petroplus Power en na 2,5 jaar ervaring (in 2001) besloot zelfstandig een energieleveringsbedrijf te starten. Dit energiebedrijf groeide vanuit zijn huis uit tot een bedrijf dat in verschillende landen energie levert en daarnaast direct inkoopt op de groothandelsmarkt voor energie; APX.

Overstappen Anode

Klanten van Anode die hun vaste contracttermijn hebben voldaan, zijn vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier. Vereniging de Vastelastenbond raadt het ten zeerste aan om over te stappen wanneer de vaste contracttermijn is verstreken, aangezien de variabele verlengingstarieven vaak stukken hoger zijn dan vaste energietarieven bij een andere energieleverancier.

Vergelijk daarom de Anode tarieven met de tarieven die Vereniging de Vastelastenbond aanbiedt. Bekijk wat u kunt besparen en stap vandaag nog over op collectief voordelige energie! Alle overstappen worden door onze ervaren medewerkers gemonitord en u wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van uw overstap.

Verhuizen en overstappen

De meeste energieleveranciers bieden een gratis verhuizing van energiecontracten aan. Dit is klantvriendelijk, maar Vereniging de Vastelastenbond vindt uw verhuizing een nog béter moment voor een compleet nieuw, voordeliger energiecontract!

Bekijk de kortingen die Vereniging de Vastelastenbond realiseert bij verschillende leveranciers én via de Switch Service en begin met besparen zodra u uw nieuwe woning betrekt.

Vergelijk tarieven 

Het is niet eenvoudig om als consument energieleveranciers op verschillende punten als klantvriendelijkheid, stiptheid, bereikbaarheid et cetera te vergelijken. Daarom helpt Vereniging de Vastelastenbond u hier graag mee. Neem contact met ons op en vergelijk de tarieven maar dus ook overige belangrijke aspecten van alle energieleveranciers via persoonlijk contact per e-mail of telefoon.

Contact informatie 

U kunt op verschillende wijzen in contact komen met energieleverancier Anode. De Vastelastenbond verzamelde voor u de contactgegevens voor particulieren, klein zakelijke en groot zakelijke afnemers van stroom en/of gas van Anode Energie.

Mocht uw contact niet geheel naar tevredenheid verlopen, neem dan contact op met de Vastelastenbond voor vrijblijvend advies!

Meningen en ervaringen

Benieuwd naar wat andere consumenten en bedrijven te zeggen hebben over hun ervaringen met leverancier van elektriciteit en gas Anode? Maak dan gebruik van de ervaringen, meningen en klachten die andere leden delen via internet. Er is geen toegankelijkere manier om kennis te maken met een energieleverancier en te beoordelen hoe men te werk gaat dan door online meningen en ervaringen te bekijken.

Meer informatie Anode Energie

Wilt u méér weten over energieleverancier Anode Energie? Klik dan eens op onderstaande links voor aanvullende informatie: