Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier Anode

De meningen, klachten en ervaringen over energieleverancier Anode zijn erg verschillend. De website wordt in 2017 genoemd als eentje die geupdate dient te worden. Wanneer u een berekening wilt maken van de kosten is het erg onoverzichtelijk weergegeven. U krijgt niet automatisch de voordeligste optie te zijn, maar moet kiezen uit de vier productopties. De berekeningsmodule is een beetje omslachtig te noemen. Het telefonisch contact wordt over het algemeen goed beoordeeld, maar ook daar zijn de meningen over verdeeld. Wilt u uw eigen ervaringen en klachten bij Anode delen met de ervaren adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we opheldering geven.

Lees klachten en ervaringen Anode

Wilt u weten hoe andere consumenten denken over hun ervaringen met energieleverancier Anode? Dan raadpleegt u de klachten en ervaringen van de consumenten die de moeite namen deze op internet te delen! Een tip kan zijn om eens telefonisch contact met ze op te nemen en een aantal kritische vragen te stellen. Op deze manier krijgt u een mooie inkijk in de werkwijze en vraag- en klachtenafhandeling van Anode, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om uw energiecontract.

Deel uw eigen klacht of ervaring

Als u zelf een ervaring met of klacht over leverancier van stroom en gas Anode heeft, dan nodigen wij u uit deze te delen. Doordat wij reeds sinds 2004 actief zijn binnen o.a. de energiemarkt in Nederland, kunnen wij u wellicht helpen. Doordat wij vervolgens onze inzichten, tips en trucs met u delen kunt u uw eventuele klacht met betrekking tot Anode wellicht sneller opgelost krijgen!