Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Anode

Algemene voorwaarden Anode zijn in te zien en te downloaden via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond. Op dit deel van de website bieden wij u de algemene voorwaarden van energieleverancier Anode aan. U kunt de algemene voorwaarden Anode ook via de website van Anode bekijken. IN 2017 heeft de laatste wijziging in de algemene voorwaarden plaatsgevonden.

Download algemene voorwaarden Anode

De algemene voorwaarden van energieleverancier Anode zijn belangrijke documenten. Zowel voor bestaande als eventuele klanten van deze aanbieder van stroom en gas bieden de algemene voorwaarden inzicht omtrent de rechten en plichten aangaande energie levering door Anode.

Een overzicht van de algemene voorwaarden van energieleverancier Anode:

Kwaliteitsafspraken 

Als aanvulling op de algemene voorwaarden, biedt Anode haar klanten zogeheten ‘Kwaliteitsafspraken’ aan. Deze beloven een aantal klantgerichte service aspecten van deze energieleverancier.

Heeft u vragen over de Algemene Voorwaarden?

Soms is het lastig om de algemene voorwaarden te lezen. Vooral als er gebruik wordt gemaakt van ingewikkelde taal/ Als u vragen of opmerkingen heeft over de algemene voorwaarden van Anode Energie, dan neemt u ten eerste contact op met Anode Energie. Komt u er niet uit? Dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond. Wij zullen u vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden. 

Overige informatie

De Vastelastenbond verzamelt als inkoopcollectief uiteenlopende informatie over alle Nederlandse energieleveranciers. Klik op de links voor overige informatie over energiebedrijf Anode: