Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een joule is een internationale energie-eenheid die ongeveer overeenkomt met 0,24 calorieën. Een joule definieert de energie die nodig is om een object over een afstand van één meter te verplaatsen met een kracht van één newton. Joules worden gebruikt als energie eenheid, maar daarnaast ook om voedingswaarde mee aan te geven. Een kilocalorie staat daarbij gelijk aan 4,1868 kilojoule. Omdat de joule een erg kleine eenheid is, wordt gerekend met de veelvouden kilo-, mega-, giga-, tera- en petajoule.

Giga Joule

Een veel gebruikte vorm van Joule is giga joule. Deze eenheid wordt gebruikt bij huishoudens die stadsverwarming hebben. 

Meer over energie

Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger graag elke consument zo veel mogelijk toegang tot informatie over de energiemarkt en álles wat daarmee te maken heeft. Sinds 2004 is de Nederlandse energie markt geliberaliseerd, en is het voor consumenten steeds gemakkelijker gemaakt om over te stappen tussen contracten voor stroom en gas bij verschillende energieleveranciers.

Ook zakelijke afnemers kunnen sinds de liberalisering gemakkelijker switchen tussen marktpartijen.

Hulp bij kiezen energieleverancier

Wilt u persoonlijke hulp en/of advies bij het selecteren van hét juiste energiecontract? In dat geval helpen de medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overstapadvies betreffende de verschillende contractvormen die wij aanbieden, in samenwerking met verschillende energieleveranciers:

Uw voorschotbedrag en besparing berekenen?

  Begin hier