Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een energie leverancier is een organisatie in het bezit van een leveringsvergunning die zich bezighoudt met het leveren van elektriciteit en of aardgas aan consumenten en/of zakelijke energie afnemers.

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond kunt u gemakkelijk overstappen tussen verschillende energie leveranciers.

Keuzevrijheid leverancier energie

Sinds 2004 is de Nederlandse energie markt geliberaliseerd, en is het voor consumenten steeds gemakkelijker gemaakt om over te stappen tussen contracten voor stroom en gas bij verschillende energieleveranciers.

Ook zakelijke afnemers kunnen sinds de liberalisering gemakkelijker switchen tussen energieaanbieders.

Door de liberalisering zijn er een groot aantal nieuwe aanbieders van aardgas en elektriciteit bijgekomen. Hierdoor is de concurrentie vergroot, maar is ook het vergelijken van alle aangeboden contracten niet eenvoudiger geworden.

Daarom biedt Vereniging de Vastelastenbond als onafhankelijk inkoopcollectief en belangenbehartiger een tool aan waarmee u de tarieven van uw energieleverancier kunt vergelijken met de energietarieven die door ons in samenwerking met vertrouwde energieleveranciers worden aangeboden: de Vastelastenbond energievergelijker.

U vindt via bovengenoemde energievergelijker tevens een vergelijking van onze tarieven voor stroom en gas versus de variabele energietarieven van de 10 grootste energieleveranciers van Nederland. Bent u nog nooit overgestapt van energieleverancier? Dan maakt u gebruik van deze onnodig dure variabele tarieven!

Hulp bij kiezen energieleverancier

Wilt u persoonlijke hulp en/of advies bij het selecteren van hét juiste energiecontract? In dat geval helpen de medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overstapadvies betreffende de verschillende contractvormen die wij aanbieden, in samenwerking met verschillende energieleveranciers: