Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Systeem diensten zijn de diensten die de netbeheerder van het landelijk hoogspanningsnet – in het geval van Nederland is dit Tennet – uitvoert om het transport van elektriciteit over alle netten op een veilige en doelmatige wijze te waarborgen.

Tennet voert bewind over en werkt aan deze systeemdiensten in Nederland. Het zijn in feite systeemdiensten die de energiebalans tussen vraag enerzijds, en aanbod anderzijds in evenwicht houden en bewaken. Ook zorgen de systeemdiensten voor continue levering van elektriciteit aan afnemers – zonder onderbrekingen en storingen.

Bereken kosten systeemdiensten energie

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond is het voor elke consument én zakelijke partij mogelijk om over te stappen naar gas en elektricteit. Dat is dus voordelige energie, gecombineerd met onze uitstekende service.

Bent u ook benieuwd hoeveel voordeliger energie via ons inkoopcollectief voor u is? Dan kunt u dat via deze site eenvoudig berekenen. Uiteraard nemen wij álle kosten, dus ook de kosten voor systeemdiensten, transport, meterhuur et cetera zijn meegenomen in de berekening. Houdt hiermee rekening als u uw huidige contract wilt vergelijken.

Meer informatie over het energienetwerk

Een slimme consument weet wat er speelt op de energiemarkt. Daarom helpt Vereniging de Vastelastenbond u graag aan zo veel mogelijk relevante informatie aangaande energie, energieleveranciers, netwerkbeheerders en álles wat daar verder mee te maken heeft.