Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Vergunninghouders is binnen de context van de energiemarkt een ander woord voor energieleveranciers. Energieleveranciers worden ook wel vergunninghouders genoemd, omdat ze een vergunning moeten hebben om aan consumenten en klein-zakelijke afnemers te mogen leveren. Vergunninghouders verkrijgen hun leveranciersvergunningen via de Energiekamer.

Voordeel via nieuwe vergunninghouders

Sinds 2004 is de Nederlandse energiemarkt geliberaliseerd, en zijn er dus veel vergunninghouders bijgekomen. Al deze vergunninghouders strijden om u als klant, en daar valt veel voordeel te behalen. Het is echter belangrijk om op een aantal zaken te letten bij het vergelijken van vergunninghouders en hun energiecontracten. De Vastelastenbond helpt u hierbij graag

Vergelijk álle vergunninghouders

Wij raden het u niet aan slechts te kijken naar de voorschotbedragen die de verschillende vergunninghouders u bieden. Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond bekijkt en vergelijkt u eenvoudig alle variabele energietarieven van de Nederlandse vergunninghouders.

Vergelijk uw eigen energietarieven

Oók kunt u uw eigen tarieven voor gas en elektriciteit én totale jaarlijkse energiekosten tegen het licht houden, doormiddel van een simpele vergelijking tussen uw en onze huidige energie tarieven voor stroom en gas. Hierbij helpen wij u uiteraard graag, door middel van persoonlijk contact.

Meer informatie over vergunninghouders

Als u méér wilt weten over de Nederlandse energiemarkt en de vergunninghouders die hier hun energiecontracten aanbieden, dan helpt inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.