“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Lage prijs en boetevergoeding vorige leverancier

Energiedirect.nl is een online aanbieder, die scherpe tarieven biedt voor nieuwe en bestaande klanten. Energiedirect heeft lage prijzen én vergoedt een eventuele opzegboete van uw vorige leverancier! 

Contactgegevens Energiedirect.nl

Vooruitstrevend Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is niet bang om innovatief te zijn. Zo ontwikkelden ze de Regelneef app, die beschikbaar is voor alle klanten. Zo kunt u via de app uw verbruik matchen met uw termijnbedrag en direct uw vraag stellen in de chat.
Ook de online omgeving van Energiedirect.nl is handig in gebruik. Daarnaast is Energiedirect.nl sponsor van voetbalclub PSV. 

Geschiedenis Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is opgericht in 2002 als dochteronderneming van Essent en opereert zelfstandig in de energiemarkt. Het bedrijf is begonnen in Best, maar in 2013 verhuisd naar Den Bosch. Het energiebedrijf staat bekend om haar betrouwbaarheid en voordelige prijzen.

Missie en visie

Energiedirect.nl is ontstaan vanuit de gedachte dat consumenten directer hun energie moeten kunnen regelen. Met directer bedoelen ze makkelijker. Energiedirect.nl is ontstaan in de tijd dat er veel administratieve fouten werden gemaakt tijdens de privatiseringsfase (2002 tot 2004) van de energiemarkt. Hier wilde ze een oplossing voor bieden, maar het systeem van Essent was hier niet voor ingericht. Energiedirect.nl zorgde voor een nieuwe kans in de energiemarkt. Met de kennis en ervaring van Essent startte men een dochteronderneming die budget prijzen biedt en energiezaken voor de consument makkelijk maakt. Energiedirect.nl kiest er bewust voor om geen cadeaus te verstrekken maar alles te vertalen naar een lagere prijs. Dat kan middels een cashback actie of scherpe tarieven. Jarenlang hebben ze flink toegelegd om acties voor nieuwe klanten aan te bieden, maar daar komen ze momenteel van terug. De nieuwe koers biedt nieuwe én bestaande klanten lage tarieven. 

Overstappen Energiedirect.nl

Energiedirect.nl heeft sinds 2002 veel klanten welkom mogen heten.  Wanneer u al lange tijd klant bent van Energiedirect.nl, nooit bent overgestapt of nooit een contract met een vaste termijn bent aangegaan, dan is het verstandig om over te stappen.

Gaat u verhuizen? Dan zijn er meerdere opties. Heeft u een onbepaalde tijd contract bij Energiedirect.nl, dan kan u uw contract bij Energiedirect.nl meenemen naar uw nieuwe adres of opzeggen. Dan kan u voor uw nieuwe woning overstappen naar een andere energieleverancier . Wilt u uw energiecontract bij Energiedirect.nl opzeggen? Dan kan u naar de klantenservice bellen op nummer: 0900-3347328. Bent u al overgestapt van energieleverancier? Dan zegt uw nieuwe leverancier uw contract bij Energiedirect.nl op.

Ervaringen Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een goedkope energieleverancier en probeert haar stroom en gas voordelig in te kopen. Ervaringen en meningen over deze energieleverancier verschillen. U kunt de ervaringen van consumenten lezen alvorens uw keuze voor deze leverancier te maken. Zo weet u waar u aan toe bent.