Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Opzeggen energieleverancier Energiedirect.nl

Aanvragen Energiedirect.nl

Je kunt gemakkelijk bij Energiedirect.nl een 1 jarig, 2 jarig of 3 jarig contract aanvragen. 

Opzeggen Energiedirect.nl 

Ook met het opzeggen van jouw energiecontract bij Energiedirect.nl helpen wij je vanzelfsprekend graag verder op weg. Als je de levering van energie door energieleverancier energiedirect.nl wilt opzeggen, dan staat de Vastelastenbond je graag te woord. Wij leggen graag uit hoe het opzeggen bij Energiedirect.nl in zijn werk gaat. Als je contact zoekt met Energiedirect.nl om de energielevering op te zeggen, kun je ook direct telefonisch contact opnemen met Energiedirect.nl via 0900 – 3347328 (lokaal tarief ma t/m vrij 9:00 - 16:00 uur).

Redenen om uw energieleverancier energiedirect.nl kunnen erg verschillend zijn. Heb je nog een lopend contract? Dan brengt Energiedirect.nl afhankelijk van de situatie opzegboetes in rekening. De regels hiervoor zijn de laatste tijd aangescherpt. De Vastelastenbond heeft een overzicht gemaakt van de mogelijke situaties 

  • Gaat samenwonen -> Opzegboete
  • Naar een verzorgingshuis gaat -> Geen opzegboete. Je dient een bewijs van de gemeente te sturen
  • Gaat emigeren -> Opzegboete
  • Verhuizen naar een woning met stadverwarming -> Geen opzegboete
  • In geval van overlijden > Geen opzegboete. Je dient een bewijs van de gemeente te sturen.

Voorwaarden Energiedirect.nl

Alvorens je gaat opzeggen, adviseert de Vastelastenbond om altijd de specifieke voorwaarden van de energieleverancier, Energiedirect.nl, te raadplegen. Voor de levering van energie van energiedirect.nl zijn voor alle klanten algemene voorwaarden van kracht, hierin staat ook de eventuele opzegmogelijkheden vermeld. Deze algemene voorwaarden van energieleverancier energiedirect.nl vindt je hier. Op de Energiedirect.nl website vind je daarnaast ook de voorwaarden betreffende het incasso proces van Energiedirect.nl, contract voorwaarden model contract, korting garantie en dergelijke vragen.