Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Oxxio

Hier vind je de algemene voorwaarden van energieleverancier Oxxio.

Over de algemene voorwaarden van energieleverancier Oxxio

Voordat u als consument of zakelijke afnemer van energie eventueel in zee gaat met energieleverancier Oxxio, is het belangrijk om de algemene voorwaarden van Oxxio met aandacht door te lezen.

Let op de actievoorwaarden van Oxxio

Als je gebruik wil maken van een van de speciale acties van Oxxio, lees dan éérst onze onderzoeken naar de Oxxio actiecontracten! Dat geldt overigens ook voor andere energieleveranciers. In het verleden had oxxio nog wel eens speciale acties zoals een gratis'Ipad of  Oxxio in control. Lees éérst alles over de marketingacties en contractkosten van Oxxio, voordat je een contract bij een energieleverancier aanvraagt! De conclusies liegen er niet om. Vaak betaal je veel geld voor een cadeau bij een energiecontract. Kies altijd voor gunstige tarieven. De Vastelastenbond waarschuwt via deze onderzoeken om in zee te gaan met Oxxio: de prijzen die geboden worden door deze energieleverancier zijn in verreweg de meeste gevallen onvoordelig voor consumenten! Let dus goed op vóórdat je een contract aanvraagt of ondertekent bij deze energieleverancier.

Laat de voorwaarden en tarieven zwart-op-wit bevestigen en controleer deze uitgebreid. Neem contact op met De Vastelastenbond als je vragen heeft over de tarieven of voorwaarden van energieleverancier Oxxio.

De verschillende voorwaarden

Oxxio biedt als energieleverancier natuurlijk verschillende soorten contracten aan. Bij al deze contracten horen verschillende voorwaarden. Wil je inzicht krijgen in de verschillende leverings- en actievoorwaarden die Oxxio momenteel aanbiedt? Kijk dan op de website van Oxxio.

Je vindt op deze voorwaarden pagina van Oxxio onder meer:

 • Algemene Voorwaarden Consumenten + Kwaliteitscriteria van Oxxio
 • Een overzicht van de Voorwaarden van Oxxio
 • Toelichting op de Algemene Voorwaarden van Oxxio
 • Actievoorwaarden Oxxio InControl
 • Actievoorwaarden gratis Tablet of Notebook
 • Voorwaarden opzegvergoedingen Oxxio
 • Actievoorwaarden uitbetaling opzegvergoeding door Oxxio
 • Gedragscode consument en Energieleverancier
 • Een voorwaardenarchief voor oudere aanbiedingen en acties van Oxxio

Problemen?

Als je problemen ondervindt met energieleverancier Oxxio en de voorwaarden, neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klant worden Oxxio?

De Vastelastenbond wijst je er graag op de volgende punten als je overweegt klant te worden bij Oxxio:

 • Laat éérst de voorwaarden en tarieven zwart op wit per e-mail te bevestigen door de telefonische verkoper of deur-aan-deur verkoper.
 • Als de verkoper je niet kan of wil toesturen wat uw energietarieven worden en wat de voorwaarden van het energiecontract zijn, dan is het geen betrouwbare verkoper!
 • Laat je niet ompraten door lage voorschotbedragen of ‘gratis’ weggevertjes. Het tarief + vastrecht dat je betaalt, bepalen de échte uiteindelijke energiekosten op jouw jaarrekening.
 • Als je via de website van Oxxio of een energie vergelijkingswebsite een contract wil afsluiten, sla dan zowel de voorwaarden als de tarievenpagina op op jouw computer, zodat je weet waar je recht op hebt als consument.
 • Als je het niet eens bent met een afgesloten contact bij energieleverancier Oxxio, dan heb je net als bij andere leveranciers 14 dagen om het contract te annuleren. Deze 14 dagen gaan in zodra je de contractbevestiging ontvangt van Oxxio.

Meer informatie

Wilt u meer weten over energieleverancier Oxxio? Klik dan op onderstaande links.

Klik hier voor algemene informatie over Oxxio

Klik hier voor de contact informatie van Oxxio

Klik hier Oxxio conctact opzeggen

Klik hier voor de basis informatie over Oxxio

Klik hier voor klachten en ervaringen met betrekking tot Oxxio

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Oxxio