Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Opzeggen energieleverancier OXXIO

Voorwaarden OXXIO

Wil je jouw energiecontract bij OXXIO opzeggen? Lees dan éérst de leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden van dit energiebedrijf door, alvorens jouw opzegging door te voeren. Voor de levering van energie van OXXIO zijn voor alle klanten algemene voorwaarden van kracht, hierin staan ook de eventuele opzegmogelijkheden vermeld. Een overzicht van deze algemene voorwaarden van energieleverancier OXXIO vind je hier. Als je meer informatie wilt over bijvoorbeeld de leveringsvoorwaarden van OXXIO, de contractvoorwaarden, algemene voorwaarden modelcontract energie en specifieke actievoorwaarden per contract, kijk dan op de website van OXXIO.

Opzeggen energieleverancier OXXIO

Als je toch je contract met energieleverancier OXXIO wilt opzeggen, dan helpen wij je daar graag verder mee. Als je als klant van OXXIO bijvoorbeeld een ander aanbod hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de Vastelastenbond om te laten berekenen of de aanbieding  jou voordeel oplevert. Als je contact zoekt met OXXIO om de energielevering op te zeggen kun je ook direct contact opnemen met OXXIO of telefonisch via 0888 955 999.

Mocht jouw opzegging bij OXXIO niet soepel verlopen, neem dan gerust telefonisch contact op met de Vastelastenbond via telefoonnummer 040-7200200. Wij helpen je graag verder.

Opzeggen per brief

OXXIO brengt opzegboetes in rekening. Als je jouw contract met deze energieleverancier wilt opzeggen, dien je een opzegbrief met dagtekening en motivatie te sturen naar OXXIO. Je kunt onderstaande voorbeeldbrief gebruiken. Vul de brief aan met jouw adresgegevens en klantnummer bij OXXIO.

<dagdatum>

<uw naam>
<uw adres>
<uw telefoonnummer>

Betreft: opzegging OXXIO contract

Oxxio Consumenten
Afdeling Klantenservice
Postbus 100
3000 AC Rotterdam

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

<jouw handtekening!>

<jouw naam>
<jouw klantnummer>

Opzeggen via website

De gemakkelijkste manier om jouw contract met OXXIO op te zeggen, is simpelweg een nieuw energiecontract te kiezen via de Vastelastenbond. Wij vragen namens jou het energiecontract aan én we verzorgen namens jou de opzegging bij OXXIO. Wil je weten of je kunt overstappentappen van OXXIO naar een andere leverancier? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!