• Contact
 • Opzeggen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Klachten
 • Terug
 • De laatste jaren werkt OXXIO aan een verbetering van de service. Energieleverancier OXXIO is de afgelopen jaren vaak negatief in het nieuws geweest. De Ipad actie is onder de leden van de Vastelastenbond een veelbesproken item. Na onderzoek bleek dat middel hoge vastrechtkosten de Ipad bijna twee keer werd betaalt. 

  Uw mening of klacht over Oxxio

  De Vastelastenbond is benieuwd naar ervaringen met energieleverancier Oxxio. Met uw ervaring wordt ons collectief slimmer! Deel dus uw ervaring met Oxxio via onze website

  Ervaringen zijn belangrijk voor ons, maar klachten en problemen met energie leveranciers zijn minstens zo belangrijk. Dus ook als u problemen ondervindt met energieleverancier Oxxio, helpen wij u graag verder! Met onze jarenlange ervaring helpen we u een oplossing te vinden met Oxxio.

  Richtlijnen bij plaatsen mening of klacht

  Vastelastenbond hanteert simpele maar heldere richtlijnen voor het plaatsen van een klacht of ervaring over Oxxio. Zoals ook u het fijn vindt om meer dan 1 regel of een paar woorden te lezen als klacht of ervaring over een energieleverancier, zo verwachten wij ook van u dat wanneer u een klacht of ervaring wenst te plaatsen, dat u dan ook de moeite neemt om meer dan een paar woorden op te schrijven. Bij klachten over Oxxio verwachten wij ook van u, dat u de klacht duidelijk omschrijft, de klacht onderbouwt, alsmede de reeds gedane moeite om uw al dan niet gegronde klacht, kenbaar te maken bij uw energieleverancier Oxxio.

  Tevens zal de Vastelastenbond alle ervaringen en klachten waarbij ongeoorloofd, slecht en haatdragend taalgebruik gehanteerd, direct van de website verwijderen dan wel deze ervaring of klacht niet op de website toelaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Vastelastenbond uw ervaring met of klacht over Oxxio eerst toetst aan de eerdergenoemde criteria alvorens de Vastelastenbond uw reactie zal plaatsen.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over Oxxio, of overweegt u zich aan te melden bij deze energieleverancier? De Vastelastenbond heeft in het verleden enkele artikelen gewijd aan Oxxio, en adviseert u graag over de producten van deze energieleverancier. Neem contact op. We bespraken bijvoorbeeld de nadelen van het zogenaamde iPad Contract, waarbij klanten een ‘gratis’ iPad of laptop ontvingen. Lees het artikel over de Oxxio Ipad actie

  Daarnaast deed de Vastelastenbond onderzoek naar een andere marketing actie van Oxxio, InControl. Bij deze aanbieding ontvangen klanten van Oxxio niet alleen een iPad, maar ook een aantal energiebesparende gadgets. De Vastelastenbond deed onderzoek naar de kosten van dit contract, en de resultaten waren opzienbarend.

  Wat zegt Nederland over Oxxio?

  Oxxio wordt op energieleveranciers.nl als 23e leverancier beoordeeld door consumenten. Ter vergelijking: de Vastelastenbond staat op het moment van schrijven (20-2-2015) op de 2e plek op de meest gebruikte energie vergelijkingswebsite van Nederland!

  Meer informatie

  Wilt u meer weten over energieleverancier Oxxio? Klik dan op onderstaande links.

  Klik hier voor algemene informatie over Oxxio

  Klik hier voor de contact informatie van Oxxio

  Klik hier als u uw contract met Oxxio wilt opzeggen

  Klik hier voor de basis informatie over Oxxio

  Klik hier voor klachten en ervaringen met betrekking tot Oxxio

  Klik hier voor de algemene voorwaarden van Oxxio