Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

 

Betaalt u ook teveel voor stroom en gas? We berekenen voor u hoeveel u teveel betaalt. Uit onderzoek van de toezichthouder (ACM) blijkt namelijk dat 87% van de consumenten geen voordelig energiecontract heeft. Het verschil tussen het duurste en het goedkoopste contract voor een gemiddeld huishouden is € 374,- per jaar

Er zijn veel energieleveranciers op de markt die u allemaal proberen te lokken met cadeautjes en welkomstbonussen. Zo'n cadeautje maakt het contract 'voordelig'.
Echter zitten er vaak dure tarieven aan vast. Heeft u een grote woning of verbruikt u veel, dan is het tarief belangrijker dan een cadeautje. Houd u bij de cijfers en feiten. Op basis daarvan kunt u een goede keuze maken. 

Wilt u ook weten of u teveel betaalt?

Maak dan gebruik van ons gratis advies. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 minuten weet u ook of u teveel betaalt.Nieuwe klanten worden beloond met lage tarieven. Loyale klanten betalen te dure tarieven. Voorbeelden hiervan zijn: Essent Zeker Dalen en Nuon blijven loont

Wij hebben altijd het beste aanbod voor u!