Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Overzicht kosten KPN

Overzicht kosten KPN, gemakkelijk vergelijken via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Voor iedereen die benieuwd is naar de kosten van een KPN pakket voor internet en/of digitale tv en bellen, biedt Vereniging de Vastelastenbond een gemakkelijke vergelijkingstool. Hiermee kunt u de KPN pakketten vergelijken die op uw postcode verkrijgbaar zijn; u kunt vergelijken op kosten, maar ook op download snelheid, installatie kosten, kosten interactieve decoder, tv zender pakketten et cetera.

Overzicht kosten KPN

De kosten van KPN pakketten (contracten voor internet en/of tv & bellen) hangen af van uw persoonlijke wensen. Er zijn per KPN pakket verschillende hardware opties zoals digitale harddisk recorders maar ook uitbreidingsmogelijkheden als extra zenderpakketten en onbeperkt bellen pakketten beschikbaar. Deze uitbreidingen hebben invloed op de pakketprijs van KPN.

Bekijk daarom de KPN pakketten die op uw adres beschikbaar zijn, en bepaal tevens óf en welke uitbreidingen u bij uw KPN contract zou willen afsluiten. Uitbreidingen kunnen ook toegevoegd worden als uw KPN contract reeds actief is, dus u hoeft niet direct te beslissen over extra opties als een opnemen pakket of onbeperkt bellen.

Vragen over kosten KPN?

Als u nog geen klant bent bij KPN, en u vragen heeft over de kosten van een KPN pakket of bijvoorbeeld de monteurs kosten of extra zender pakketten van KPN, neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond. Wij bieden alle KPN pakketten aan en bieden u onafhankelijk en geheel vrijblijvend advies.

Bent u reeds klant van KPN en heeft u vragen over uw factuur of andere KPN kosten? Neem dan contact op met KPN.