Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Overzicht kosten KPN

Overzicht kosten KPN kun je gemakkelijk vergelijken via de Vastelastenbond.

Voor iedereen die benieuwd is naar de kosten van een KPN pakket voor internet en/of digitale tv en bellen, heeft de Vastelastenbond een gemakkelijke vergelijkingstool. Hiermee kun je de KPN pakketten vergelijken die op jouw postcode verkrijgbaar zijn. Je kunt vergelijken op kosten, maar ook op downloadsnelheid, installatiekosten, kosten interactieve decoder, tv zender pakketten et cetera.

Overzicht kosten KPN

De kosten van KPN pakketten (contracten voor internet en/of tv & bellen) hangen af van jouw persoonlijke wensen. Er zijn per KPN pakket verschillende hardware opties zoals digitale harddisk recorders maar ook uitbreidingsmogelijkheden als extra zenderpakketten en onbeperkt bellen pakketten beschikbaar. Deze uitbreidingen hebben invloed op de pakketprijs van KPN.

Bekijk daarom de KPN pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn, en bepaal tevens óf en welke uitbreidingen jij bij jouw KPN contract zou willen afsluiten. Uitbreidingen kunnen ook toegevoegd worden als jouw KPN contract reeds actief is, dus je hoeft niet direct te beslissen over extra opties als een opnemen pakket of onbeperkt bellen.

Vragen over kosten KPN?

Als je nog geen klant bent bij KPN en vragen hebt over de kosten van een KPN pakket of de monteurskosten neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond. Wij bieden alle KPN pakketten aan en geven onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Ben je al klant van KPN en heb je vragen over jouw factuur of andere KPN kosten? Neem dan contact op met KPN.