Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

TV van KPN

TV van KPN, je vindt alle specificaties en belangrijke informatie op deze pagina van de Vastelastenbond. Op deze pagina verzamelen wij de belangrijkste informatie over TV van KPN voor jou.

Bekijk hier bijvoorbeeld informatie over analoge en digitale televisie van KPN, of interactieve tv. Ook komen de verschillende kosten voor decoders en zenderpakketten van KPN via deze pagina aan bod.

KPN televisie specificaties

KPN televisiepakketten worden geleverd met verschillende specificaties. Zo verschilt ten eerste het type verbinding bij de TV pakketten van KPN: er wordt zowel analoge tv als (interactieve) digitale televisie aangeboden door KPN.

Bij digitale televisie kan men bovendien kiezen voor verschillende decoders, die bijvoorbeeld een opnemen functie hebben of andere digitale specificaties die niet bij een standaard digitale tv decoder van KPN worden geleverd.

De specificaties van KPN pakketten hangen dus samen met het type verbinding (analoog of digitaal) en het type decoder (interactief/HD/standaard) dat jij kiest. Benieuwd naar de specificaties van uw gewenste KPN televisie pakket? Bekijk jouw KPN TV pakketten

Zender aanbod KPN

Het zenderaanbod van KPN verschilt per gekozen TV contract. Je kunt kiezen voor een goedkoper basis TV aanbod, of kiezen voor (interactieve) digitale TV pakketten van KPN die meer zenders bevatten, maar ook duurder zijn.

De kosten hangen dus ook hier samen met het type TV aansluiting en zenderpakket dat je zelf kiest. Jij kunt via de Vastelastenbond eenvoudig berekenen wat de verschillende zenderpakketten van KPN kosten. Klik voor een berekening

Kosten decoders KPN

De kosten voor KPN decoders verschillen natuurlijk ook naar gelang er meer of minder functies worden gekozen. Als je voor analoge TV van KPN kiest, wordt er géén decoder geleverd. Als jij voor digitale TV van KPN kiest, kun je voor verschillende TV Decoders kiezen, met elk hun eigen kosten en functies. Via deze link bekijk je de verschillende kosten en decoders die in jouw postcodegebied door KPN geleverd kunnen worden.