Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

KPN ervaringen en klachten

KPN ervaringen en klachten, verzameld en gedeeld via de Vastelastenbond.

Op dit deel van de website kun je jouw eigen ervaringen en/of klachten over internet, tv en bellen provider KPN delen met de Vastelastenbond. Wij helpen jou graag verder met vrijblijvende adviezen en handige tips & trucs.

Ook krijg je via dit deel van onze website inzicht in de klachten en ervaringen van andere consumenten. Handig om te raadplegen voordat je eventueel overstapt naar een contract voor internet en/of tv en bellen bij KPN!

Deel klachten & ervaringen KPN

Alle klachten en ervaringen KPN zijn bij de Vastelastenbond aan het juiste adres. Wil je KPN een compliment geven, of juist jouw ontevredenheid over KPN uiten? In alle gevallen – zowel positief als negatief – horen wij dat graag en zullen wij jou waar mogelijk bijstaan met ons vrijblijvende en onafhankelijke advies, waar wij om bekend staan.

Bekijk klachten & ervaringen KPN

Ben je benieuwd hoe consumenten denken over internet, bellen en tv provider KPN? Bekijk dan de online klachten en ervaringen die (ex)klanten van KPN met elkaar en de provider deelden! Op deze manier kom je goed beslagen ten ijs als je een overstap naar een KPN contract overweegt.

Meer informatie KPN

Als je meer onafhankelijke informatie over internet, tv en bellen van provider KPN wilt, bel of mail dan gerust met de Vastelastenbond. Ons telefoonnummer is 040 - 7 200 200.