Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

KPN ervaringen en klachten

KPN ervaringen en klachten, verzameld en gedeeld via het inkoopcollectief van Nederland sinds 2004: Vereniging de Vastelastenbond.

Op dit gedeelte van de website kunt u uw eigen ervaringen en/of klachten over internet, tv en bellen provider KPN delen met de Vastelastenbond medewerkers. Wij helpen u vervolgens waar mogelijk graag verder met vrijblijvende adviezen en handige tips & trucs.

Ook krijgt u via dit deel van onze website inzicht in de klachten en ervaringen van andere consumenten. Handig om te raadplegen voordat u eventueel overstapt naar een contract voor internet en/of tv en bellen bij KPN!

Deel klachten & ervaringen KPN

Alle klachten en ervaringen KPN zijn bij Vereniging de Vastelastenbond aan het juiste adres. Wilt u KPN een compliment geven, of juist uw ontevredenheid over KPN uiten? In alle gevallen – zowel positief als negatief – horen wij graag van u, en zullen wij u waar nodig en mogelijk bijstaan met ons vrijblijvend advies, waar wij inmiddels zo goed om bekend staan.

Bekijk klachten & ervaringen KPN

Bent u benieuwd hoe consumenten denken over internet, bellen en tv provider KPN? Bekijk dan de online klachten en ervaringen die (ex)klanten van KPN met elkaar en de provider deelden! Op deze manier komt u goed beslagen ten ijs als u een overstap naar een KPN contract overweegt.

Meer informatie KPN

Als u meer onafhankelijke informatie behoeft over internet, tv en bellen provider KPN, bel of mail dan gerust met Vereniging de Vastelastenbond ons telefoonnummer is 040 - 7 200 200.