Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Overzicht kosten Stipte

Overzicht kosten Stipte vindt u via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond!

Bent u benieuwd naar de kosten voor de verschillende pakketten voor internet, digitaal bellen en interactieve televisie van Stipte, de kosten van installatie, of bijvoorbeeld de interactieve decoder? Volg dan de stappen op deze pagina, of neem persoonlijk contact op met de ervaren adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.

Bekijk kostenoverzicht Stipte

De kosten van een Stipte pakket voor internet en/of digitale televisie en telefonie, hangen samen met uw persoonlijke wensen en de beschikbaarheid op uw adres. Als u wilt weten wat de kosten voor internet en/of digitale televisie en telefonie bij Stipte voor ú inhouden, dan biedt de Vastelastenbond per Stipte pakket een kosten overzicht.

Voor uw persoonlijke kosten overzicht Stipte, volgt u onderstaande stappen:”

  1. Voer uw postcode in op de postcodechecker

  2. Selecteer Stipte bij de providers bovenaan het scherm

  3. Bekijk en vergelijk alle kostenoverzichten voor de verschillende Stipte pakketten

  4. Sluit uw Stipte pakket vertrouwd af via Vereniging de Vastelastenbond

Vragen over kosten Stipte?

Als u vragen heeft over de kosten van Stipte, neem dan als bestaande klant van deze provider allereerst contact op met Stipte.

Bent u (nog) geen klant van internet, bellen en televisie provider Stipte? Dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond voor al uw vragen over bijvoorbeeld de levering van een Stipte pakket voor internet en/of digitale televisie en telefonie, of de kosten van monteurs installatie van uw Stipte pakket en bijvoorbeeld digitale decoders.

Ook als u twijfelt of Stipte de juiste provider voor uw wensen is, helpen wij u graag verder met onafhankelijk advies en handige tips. Wij vernemen kortom graag van u!