Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

XMS contact gegevens

Glasvezelprovider XMS was in Nederland actief tot 2015. Deze provider is opgegaan in KPN en bestaat nu niet meer. 

XMS contact gegevens nodig voor vragen voor deze glasvezel provider? Via deze pagina biedt inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond u inzicht in de contact gegevens van glasvezel internet, tv en bellen provider XMS.

Contactgegevens XMS

Voor al uw vragen voor glasvezel aanbieder XMS, of het nu gaat over bijvoorbeeld uw XMS factuur, een verhuizing of de levering van een XMS pakket, kunt u via onderstaande contactgegevens contact opnemen met de nieuwe eigenaren van XMS:

  • Voor veel administratieve en informatieve wijzigen en/of vragen kunt u als bestaande klant van XMS voor glasvezel internet en/of tv en bellen, inloggen op de website van XMS.

Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de looptijd van uw internet, tv en bellen contract inzien en een verhuizing doorgeven aan XMS.

Vragen over contact XMS

Als uw contact met glasvezel internet tv en bellen provider XMS niet goed verloopt, of u loopt tegen problemen aan met contact leggen met XMS, neem dan gerust contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Doordat wij dagelijks samenwerken met verschillende glasvezel aanbieders, kennen wij deze markt goed en kunnen wij u voorzien van onpartijdig advies.

Meer informatie XMS Glasvezel

Wilt u meer weten over aanbieder van glasvezel internet, bellen en televisie XMS? Bekijk dan via onderstaande links de aanvullende informatie over XMS die Vereniging de Vastelastenbond voor u heeft verzameld: