Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

XMS | informatie, vergelijken en overstappen

XMS

Via deze overzichtspagina biedt Vereniging de Vastelastenbond u inzicht in XMS, aanbieder van internet, bellen, digitale tv en radio via glasvezel. U vindt hier ’n beknopte geschiedenis van deze provider en bekijkt alle actuele XMS aanbiedingen. Vergelijk de kosten en stap eventueel gemakkelijk over op goed en voordelig internet/tv/bellen van XMS via Vereniging de Vastelastenbond.

Geschiedenis XMS

XMS is een glasvezelprovider die reeds in het jaar 2012 werd overgenomen door KPN. Eind 2014 maakte XMS bekend dat het haar klanten per 2015 zal gaan overhevelen naar Telfort.

Bekijk XMS aanbiedingen

Telfort heeft XMS overgenomen. Als u wilt weten welke aanbiedingen voor glasvezel XMS/Telfort in uw regio aanbiedt voert u uw gegevens in op de Vastelastenbond Internet Postcodechecker.

Stap vertrouwd en simpel over via Vereniging de Vastelastenbond als u een aanbieding vindt die bij uw wensen en budget past. Twijfelt u over de beste aanbieding voor uw persoonlijke situatie? Bel ons dan op telefoonnummer 040 – 7 200 200 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vergelijk kosten XMS

Als u klant bent bij XMS, dan weet u wat dat kost en wat u verwacht van een internet en/of bellen & televisiecontract.  Wist u dat providers staan te springen om u te verwelkomen als klant, en daarom vaak flinke kortingen en extra’s aanbieden om u over de streep te trekken? Dat is via Vereniging de Vastelastenbond niet anders. Wilt u weten wat u kunt besparen ten opzichte van uw kosten bij XMS?

Overstappen van en naar XMS

Voor al uw vragen over het overstappen van en naar of bijvoorbeeld de beschikbaarheid van XMS in uw regio mag u zich wenden tot Vereniging de Vastelastenbond via telefoonnummer 040-7200200, of neem via mail contact op met onze adviseurs!

Voordelen XMS via Vastelastenbond

De voordelen van XMS internet, bellen en televisie afsluiten via de Vereniging de Vastelastenbond zijn talrijk. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze voor uw internet contract te maken met de Vastelastenbond module internet contracten vergelijken.

XMS aanbod internet, bellen, tv en radio

Via inkoop collectief de Vastelastenbond kunt u bij glasvezel internet provider XMS verschillende voordelige contracten afsluiten voor de volgende diensten:

  • internet

  • interactieve radio en televisie

  • digitale en analoge televisie

  • telefonie

Internet

U maakt bij XMS gebruik van razendsnel glas vezel internet van 50 mb of 100 mb download per seconde. Deze internet snelheid en het algemene XMS aanbod zal in de toekomst nog groter worden.

De XMS klanten maken gratis gebruik van maarliefst vijf e-mail boxen. Per e-mailbox zijn vijf adressen aan te maken, waardoor effectief 25 eigen e-mailadressen kunnen worden gebruikt.

Wat is de maximale download snelheid van XMS aanbod op uw woon adres? Doe de postcodecheck en bekijk rustig hoeveel mb XMS kan leveren bij u thuis.

Interactieve radio en televisie

Bij het afsluiten van een contract voor XMS internet. interactieve radio en televisie van XMS krijgt u een gratis HD-ontvanger voor superieure beeld kwaliteit. Bij interactieve radio en televisie van XMS maakt u daarnaast eenvoudig en vlekkeloos gebruik van verschillende handige applicaties, zoals bijvoorbeeld online videotheek Movie Max, Uitzending Gemist, Buienradar en meer.

Digitale en analoge radio en televisie

Bij elk XMS aanbod ontvangt u als standaard het analoog basis pakket met daarin 39 televisie zenders en 40 radio zenders. Het analoge signaal is middels een kabel splitter eenvoudig te verdelen over alle radio’s en tv toestellen in uw pand.

Telefonie

Vanzelfsprekend hoort ook telefonie bij het XMS aanbod. De telefonie dienst van deze provider is stabiel en lucratief. Door met lage start tarieven en afrekenen per seconde te werken zijn klanten van XMS per saldo zeer goedkoop uit met hun bel kosten.

Als u boven gemiddeld veel belt, dan is het XMS aanbod Onbeperkt Bellen waarschijnlijk een nog voordeliger optie. Voor € 10,50 per maand extra belt u onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland.

Ook voor het voordeliger bellen naar buitenlandse telefoon nummers heeft XMS een aantrekkelijk aanbod.

Als u met 2 toestellen en 2 telefoonnummers wilt bellen en gebeld worden, dan kan dat bij XMS voor € 5,- extra per maand.

Hulp bij vragen of problemen

Als u via de Vastelastenbond kiest voor glasvezel internet en/of televisie en bellen dan wordt uw overstap van begin tot eind begeleid. U kunt er van uit gaan dat de aansluiting vlekkeloos verloopt, maar mocht er onverwacht toch wat misgaan dan staan de medewerkers van de Vastelastenbond u bij met raad en daad.

Duizenden tevreden internetters

Via inkoop collectief de Vastelastenbond stapten reeds duizenden tevreden consumenten over naar nieuwe internet providers, waaronder ook het XMS aanbod. De Vastelastenbond streeft naar de beste prijs/kwaliteit verhouding voor al haar leden, en staat u graag via persoonlijk contact bij om de juiste keuze te maken uit het brede XMS aanbod.

Overstap service voor internet

Als u kiest voor een XMS aanbod via de Vastelastenbond kiest dan geniet u van uitgebreide service. De Vastelastenbond begeleidt de overstap en helpt bij onverhoopte situaties via persoonlijk advies via onze website, e-mail of telefoon.

Alle contracten uit het XMS aanbod worden geleverd met de Vastelastenbond overstap service voor internet, dus stap vandaag nog met een gerust hart over naar XMS!