Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

XMS | informatie, vergelijken en overstappen

XMS

Via deze overzichtspagina biedt Vereniging de Vastelastenbond u inzicht in XMS, aanbieder van internet, bellen, digitale tv en radio via glasvezel. U vindt hier ’n beknopte geschiedenis van deze provider en bekijkt alle actuele XMS aanbiedingen. Vergelijk de kosten en stap eventueel gemakkelijk over op goed en voordelig internet/tv/bellen van XMS via Vereniging de Vastelastenbond.

Geschiedenis XMS

XMS is een glasvezelprovider die reeds in het jaar 2012 werd overgenomen door KPN. Eind 2014 maakte XMS bekend dat het haar klanten per 2015 zal gaan overhevelen naar Telfort.

Bekijk XMS aanbiedingen

Telfort heeft XMS overgenomen. Als u wilt weten welke aanbiedingen voor glasvezel XMS/Telfort in uw regio aanbiedt voert u uw gegevens in op de Vastelastenbond Internet Postcodechecker.

Stap vertrouwd en simpel over via Vereniging de Vastelastenbond als u een aanbieding vindt die bij uw wensen en budget past. Twijfelt u over de beste aanbieding voor uw persoonlijke situatie? Bel ons dan op telefoonnummer 040 – 7 200 200 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vergelijk kosten XMS

Als u klant bent bij XMS, dan weet u wat dat kost en wat u verwacht van een internet en/of bellen & televisiecontract.  Wist u dat providers staan te springen om u te verwelkomen als klant, en daarom vaak flinke kortingen en extra’s aanbieden om u over de streep te trekken? Dat is via Vereniging de Vastelastenbond niet anders. Wilt u weten wat u kunt besparen ten opzichte van uw kosten bij XMS?

Overstappen van en naar XMS

Voor al uw vragen over het overstappen van en naar of bijvoorbeeld de beschikbaarheid van glasvezel providers in uw regio mag u zich wenden tot Vereniging de Vastelastenbond via telefoonnummer 040-7200200, of neem via mail contact op met onze adviseurs!

Voordelen XMS via Vastelastenbond

De voordelen van internet, bellen en televisie afsluiten via de Vereniging de Vastelastenbond zijn talrijk. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze voor uw internet contract te maken met de Vastelastenbond module internet contracten vergelijken.

XMS aanbod internet, bellen, tv en radio

Via de Vastelastenbond kunt u bij diverse glasvezel internet providers X verschillende voordelige contracten afsluiten voor de volgende diensten:

  • internet

  • interactieve radio en televisie

  • digitale en analoge televisie

  • telefonie

Internet

Wat is de maximale download snelheid  op uw woon adres? Doe de postcodecheck en bekijk rustig hoeveel mb er geleverd kan worden bij u thuis.

Hulp bij vragen of problemen

Als u via de Vastelastenbond kiest voor glasvezel internet en/of televisie en bellen dan wordt uw overstap van begin tot eind begeleid. U kunt er van uit gaan dat de aansluiting vlekkeloos verloopt, maar mocht er onverwacht toch wat misgaan dan staan de medewerkers van de Vastelastenbond u bij met raad en daad.

Duizenden tevreden internetters

Via inkoop collectief de Vastelastenbond stapten reeds duizenden tevreden consumenten over naar nieuwe internet providers, waaronder ook het XMS aanbod. De Vastelastenbond streeft naar de beste prijs/kwaliteit verhouding voor al haar leden, en staat u graag via persoonlijk contact bij om de juiste keuze te maken uit het brede  aanbod.

Overstap service voor internet

Als u kiest voor een aanbod via de Vastelastenbond kiest dan geniet u van uitgebreide service. De Vastelastenbond begeleidt de overstap en helpt bij onverhoopte situaties via persoonlijk advies via onze website, e-mail of telefoon.