Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

XMS ervaringen en klachten

Glasvezelprovider XMS was in Nederland actief tot 2015. Deze provider is opgegaan in KPN en bestaat nu niet meer. 

XMS ervaringen en klachten, voor iedereen die méér wil weten over glasvezelinternet, tv en bellen provider XMS.

Inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond biedt u graag inzicht in de klachten en ervaringen m.b.t. glasvezel aanbieder XMS die consumenten online met elkaar en XMS delen.

Bovendien kunt u via dit deel van de site uw eigen ervaringen, klachten en vragen over XMS delen met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond. Wij staan u vervolgens graag bij met onafhankelijk advies en handige tips.

Bekijk klachten en ervaringen XMS

Benieuwd naar de klachten en ervaringen van bestaande en ex klanten van internet tv en bellen provider XMS. Als u zich bijvoorbeeld afvraagt of andere XMS klanten wellicht met dezelfde XMS problemen kampen, of om een beeld te krijgen van de klant tevredenheid bij provider XMS, bekijkt u de klachten en ervaringen XMS.

Geef klachten & ervaringen XMS door

Zelf een klacht of juist positieve ervaring m.b.t. glasvezel aanbieder XMS? Dan helpt belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond u graag verder. Uw klachten en ervaringen worden behandeld door onpartijdige en onafhankelijke adviseurs, die u vriendelijk voorzien van handig advies en tips om uw XMS klacht opgelost te krijgen.

Maar ook uw juist positieve ervaringen zien wij graag verschijnen. Alle ervaringen, zowel positief als negatief, helpen ons namelijk een mooi beeld te vormen van het reilen en zeilen binnen verschillende organisaties, internetproviders en energie aanbieders.

Meer informatie over XMS glasvezel

Klik op de links als u meer wilt weten over glasvezel internet, tv en bellen aanbieder XMS: