• Basis informatie
 • Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • XMS opzegformulier voor eenvoudig en snel opzeggen van uw XMS contract voor internet en/of tv en bellen.

  Wilt u uw contract met glasvezel aanbieder schriftelijk opzeggen? Maak dan gebruik van het Opzegformulier XMS Glasvezel op deze pagina. Bekijk voordat u uw contract opzegt of overstapt van glasvezel provider bovendien éérst onze internet overstap tips door.

  XMS Opzegformulier

  Kopieer de tekst van onderstaand Opzegformulier XMS Glasvezel naar uw tekstverwerkingsprogramma, vul het aan met uw XMS klantgegevens en verstuur het per aangetekende post naar XMS

  XMS
  t.a.v. Klantenservice
  Postbus 92. 2180AB Hillegom

  Geachte heer/mevrouw,

  Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

  Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

  Met vriendelijke groet,

  < Naam>
  <uw handtekening>
  <uw klantnummer>
  <Adres en woonplaats> 
  <Geboortedatum> 
  <Telefoonnummer>
  <Op te zeggen abonnement>
  <Abonneenummer>
  <Rekeningnummer waar het abonnementsgeld van wordt afgeschreven>

  Vragen over opzeggen XMS?

  Heeft u vragen over opzeggen van of overstappen naar een XMS glasvezel pakket voor internet en/of (interactieve) digitale tv en bellen?

  Uiteraard voorzien de onafhankelijke adviseurs van inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond u ook graag van antwoorden op uw vragen over glasvezel internet provider XMS.

  Meer informatie XMS Glasvezel

  Klik op onderstaande links voor meer informatie over XMS die Vereniging de Vastelastenbond voor u heeft verzameld.