Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Basisinformatie over XS4ALL wordt op deze pagina met u gedeeld door Vereniging de Vastelastenbond. Vind via deze overzichtspagina alle basis informatie van de verschillende abonnementen en pakketten voor internet, tv en bellen van XS4ALL via de vastelastenbond. Of het nu gaat om de kosten, installatie of mogelijkheden van internet, digitaal bellen en interactieve tv van XS4ALL.

XS4ALL abonnementen via Vastelastenbond

Als inkoopcollectief en belangenbehartiger biedt Vereniging de Vastelastenbond verschillende abonnementen en pakketten van XS4ALL aan. Deze XS4ALL pakketten bevatte internet en eventueel digitale televisie en telefonie. U bekijkt en vergelijkt de XS4ALL pakketten eenvoudig via de overzichtelijke Vastelastenbond postcode checker.

Als u de postcodecheck heeft ingevuld, verschijnen er o.a. diverse XS4ALL abonnementen in beeld. Wij nodigen u uit deze pakketten uitgebreid te vergelijken en voor eventuele vragen en opmerkingen contact op te nemen met Vereniging de Vastelastenbond.

Kosten XS4ALL

De kosten XS4ALL contracten en pakketten hangen af van uw persoonlijke wensen, de beschikbaarheid van XS4ALL diensten op uw adres en variabele kosten zoals aanmeldkosten en maandelijks variabele kosten voor telefonie.

Wilt u weten hoe de kosten van een XS4ALL pakket zich verhouden met wat u momenteel aan uw eigen provider betaalt? Voer dan de postcodecheck uit, vergelijk en neem voor alle vragen en opmerkingen contact op met de Vastelastenbond.

Installatie XS4ALL pakket

De installatie van uw XS4ALL pakket is snel gedaan, met de hulp van XS4ALL én de Vastelastenbond. Wij helpen u graag op weg met informatie over en aanwijzingen voor een succesvolle installatie van XS4ALL internet, televisie en bellen.