Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

XS4ALL installeren

XS4ALL installeren kunt u eenvoudig zelf doen via de informatie op deze pagina. Heeft u een XS4ALL pakket besteld via Vereniging de Vastelastenbond, of zonder onze tussenkomst? In elk geval vindt u via hier de verschillende installatie mogelijkheden, of het nu gaat om internet, tv of bellen.

XS4ALL internet installeren

Als u XS4ALL internet heeft aangevraagd, ontvangt u van deze provider een pakket met daarin o.a. een modem, adapter en internet kabels.

U sluit deze apparatuur aan door de stapsgewijze informatie die XS4ALL in uw pakket bijvoegt te volgen. Mocht u problemen ondervinden met de installatie van XS4ALL internet, dan kunt u contact opnemen met XS4ALL. Als u vragen heeft over de installatie mogelijkheden van XS4ALL dan kunt u tevens contact opnemen met Vereniging de Vastelastenbond.

XS4ALL tv en bellen installeren

Voor de installatie van XS4ALL bellen en digitale televisie sluit u ten eerste het modem aan door de stapsgewijze informatie die XS4ALL in uw pakket bijvoegt te volgen. Bij problemen of vragen neemt u contact op met XS4ALL via de link hier beneden.

Vervolgens wordt de televisie apparatuur verbonden aan het XS4ALL modem. Ook hiervoor levert XS4ALL heldere installatie instructies. Voor vragen en hulp neemt u contact op met de technische dienst van XS4ALL.

Meer informatie over XS4ALL

Voor aanvullende informatie over XS4ALL volgt u onderstaande links: