Ci+ Modules zijn modules die men kan gebruiken bij bepaalde (nieuwere) digitale televisies, in combinatie met kabel- of adsl-internet + televisie. Voor CI+ kan men een insteekkaart in een CI+ sleuf in het televisie toestel steken die fungeert als ontvanger voor digitale (interactieve) televisiesignalen.

Door het gebruiken van CI+ heeft men geen decoder nodig bij de televisie en hoeft men alléén de afstandsbediening van de televisie te gebruiken. Consumenten die geen gebruik maken van CI+ moeten met twee afstandsbedieningen werken: 1 voor de tv en 1 voor de digitale tv-decoder.

CI+ Logo, hieraan ziet u of CI+ op uw tv wordt ondersteund.

Providers met CI+ ondersteuning

In Nederland kan men bij de volgende providers gebruikmaken van CI+ in combinatie met een pakket voor internet, digitale tv en eventueel bellen:

CI+ via de Vastelastenbond

De hierboven genoemde providers leveren hun contracten via Vereniging de Vastelastenbond. Dat betekent dat u als gratis lid van ons inkoopcollectief naar deze providers kunt overstappen via de internet overstapservice.

Bekijk de providers die in uw regio internet + tv en eventueel bellen leveren, zoek de mooiste aanbieding uit en stap veilig en vertrouwd over op een nieuwe provider. Onze medewerkers staan voor u klaar om zowel voor, tijdens als na uw overstap bij te staan met raad en daad.