Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Ci+ Modules zijn modules die men kan gebruiken bij bepaalde (nieuwere) digitale televisies, in combinatie met kabel- of adsl-internet + televisie. Voor CI+ kan men een insteekkaart in een CI+ sleuf in het televisie toestel steken die fungeert als ontvanger voor digitale (interactieve) televisiesignalen.

Door het gebruiken van CI+ heeft men geen decoder nodig bij de televisie en hoeft men alléén de afstandsbediening van de televisie te gebruiken. Consumenten die geen gebruik maken van CI+ moeten met twee afstandsbedieningen werken: 1 voor de tv en 1 voor de digitale tv-decoder.

CI+ Logo, hieraan ziet u of CI+ op uw tv wordt ondersteund.

Providers met CI+ ondersteuning

In Nederland kan men bij de volgende providers gebruikmaken van CI+ in combinatie met een pakket voor internet, digitale tv en eventueel bellen:

CI+ via de Vastelastenbond

De hierboven genoemde providers leveren hun contracten via Vereniging de Vastelastenbond. Dat betekent dat u als gratis lid van ons inkoopcollectief naar deze providers kunt overstappen via de internet overstapservice.

Bekijk de providers die in uw regio internet + tv en eventueel bellen leveren, zoek de mooiste aanbieding uit en stap veilig en vertrouwd over op een nieuwe provider. Onze medewerkers staan voor u klaar om zowel voor, tijdens als na uw overstap bij te staan met raad en daad.