Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Ziggo aanbod

Ziggo | Kabelinternet, tv en bellen

Ziggo is hét kabelbedrijf van Nederland en in ontstaan uit meerdere fusies. Dat begon in 2006 toen Essent haar kabeldivisie Kabelcom wilde afstoten. Dat werd goedgekeurd door de NMa (nu ACM) en zo werd @home onderdeel van Zesko holding. Het bedrijf ging verder onder de naam @Home. De combinatie van Essent Kabelcom, Casema en Multikabel telde toen zo'n 3,3 miljoen klanten. In 2007 werd bij digitale televisie ook in meerdere fases een nieuw zenderpakket ingevoerd, met verschillende keuzepakketten. Op 16 mei 2008 werd het bedrijf officieel omgedoopt tot Ziggo.

In 2014 kwam Ziggo veel in het nieuws vanwege de overname van UPC. Omdat er na deze overname nog maar één grote kabelaanbieder in Nederland over zou blijven, waardoor de concurrentie in het geding zou kunnen komen, moesten eerst de Autoriteit Consument en Markt en de Europese commissie goedkeuring geven voor deze overname. Ziggo en UPC zijn sinds 13 april 2015 samengegaan als één bedrijf. Ziggo levert ongeveer 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,1 miljoen televisie-, 3,1 miljoen internet- en 2,5 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees. 

Ziggo pakketten

Ziggo biedt naast kabel en glasvezel internet ook telefonie en televisie aan. De abonnementsvormen die het meest verkocht wordt is de alles-in-1 pakketten van Ziggo. Met de overname kwamen er ook nieuwe pakketnamen in beeld. Connect staat voor internet en Play staat voor TV. Daarin zijn 3 gradaties gemaakt, die samen hangen met de snelheid van het product.

  • Connect Start & Play Start
  • Connect complete & Play complete
  • Connect Max & Play Max

Ziggo op uw adres

Bent u benieuwd naar de snelheid van Ziggo internet en bellen op uw adres? Voer dan de postcode check uit en bekijk het Ziggo aanbod voor uw adres.

Ziggo internet aanbod

Met Ziggo internet via Vereniging de Vastelastenbond krijgt u internet op uw laptop, pc, tablet en/of mobiele telefoon. Ook vast internet voor thuisgebruik behoort tot het aanbod van Ziggo. Gebruiksgemak staat voorop bij deze ervaren provider van internet en mobiel bellen. Met het lage maandelijkse tarief bent u altijd online voor een zacht prijsje.

Bij een Ziggo internet, tv en bellen 3 in 1 pakket krijgt u 30 analoge tv zenders en maarliefst 60 digitale televisiezenders. De internet snelheid van Ziggo contracten varieert tussen de 10 MB en 120 MB download, dus voor elk type internetter is een geschikt contract te vinden.

U kunt tegen een kleine meerprijs kiezen voor een Ziggo HD recorder om programma's mee op te nemen en televisie live te pauzeren. Ook onbeperkt bellen en extra uitgebreide digitale zender pakketten zijn eenvoudig toe te voegen aan uw Ziggo internet televisie en bellen contract.

Ziggo en de Vastelastenbond

De Vastelastenbond is er voor iedereen die onnodig veel betaalt voor energie, internet, verzekeringen en diverse andere maandelijks terug kerende kosten. Uw vaste lasten kosten kunnen via het Vastelastenbond collectief omlaag terwijl de service buitengewoon uitgebreid is.

De Vastelastenbond is een inkoopcollectief, belangenbehartiger, vraagbaak en waakhond in één.

De kracht van het Vastelastenbond collectief biedt de leden lage maandelijks kosten, korting op het aanbod en eerlijke heldere voorwaarden voor vaste lasten. De Vastelastenbond is faliekant tegen addertjes onder het gras en kleine lettertjes. De Vastelastenbond geeft bovendien een 100% oplossingsgarantie voor al uw vragen en problemen met betrekking tot onze producten, partners – waaronder Ziggo – en vaste lasten in het algemeen.

Samenvattend zet de Vastelastenbond zich in voor:

  • Doorlopend lage maand lasten voor alle leden
  • Voorkomen en oplossen van klachten
  • Informatie voorziening met betrekking tot al uw vaste lasten
  • Bewaking van afspraken tussen u en de leverancier van uw keuze

Als u kiest voor het aanbod van Ziggo via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

Stap nu over op Ziggo internet via de Vastelastenbond!