Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Telfort | informatie, vergelijken en overstappen

Geschiedenis Telfort

Het ontstaan van Telfort is opmerkelijk te noemen. De Nederlandse Spoorwegen had een groot glasvezelnetwerk liggen dat nauwelijks gebruikt wel en British Telecom wilde uitbreiden. In 1996 besloten ze de krachten te bundelen en zo ontstond Telfort. Er werd gestart met mobiele telefonie. Hier kennen de meeste consumenten Telfort ook van In 2005 wordt overgenomen door KPN voor 980 miljoen en hiermee is KPN eigenaar van Telfort. Telfort is net als Tele2 en Vodafone een VDSL/ADSL aanbieder, oftewel. Ze leveren via het telefoonnetwerk dat in handen is van KPN.

Telfort op uw adres

Telfort vergelijken

Wat maakt Telfort anders dan ADSL aanbieders Tele2 of Vodafone? Telfort probeert in eerste instantie op de VDSL lijn te leveren. ADSL is tot 20 mb/s en VDSL kan snelheden leveren tot 50 Mb/s. Veel verschil zit er tussen de providers niet. De verschillen zitten meer in de afstand naar de centrale en de bijkomende zaken, zoals extra zenderpakketten en een tweede tv aansluiting. Wilt u pakketten vergelijken en weten wat er op uw adres mogelijk is? Doe de postcodecheck.

Overstappen op opzeggen Telfort

Wilt u naar Telfort overstappen? Kijk dan goed of de u de overstapservice bieden of dat u zelf de opzegging bij uw oude provider moet regelen. Gaat u weg, of wilt u weg bij Telfort? Dan kan u dat regelen via de website, of u kan bellen met de klantenservice op:

Heeft u ook een los tv abonnement bij Telfort?
Dan moet u dit zelf opzeggen. Losse televisiediensten dient u ten alle tijden zelf op te zeggen. Regel het opzeggen van uw abonnement pas nadat u van uw nieuwe provider een afmeldbevestiging heeft ontvangen. Zo weet u precies per welke datum u uw huidige/ ‘oude’ abonnement op kan zeggen.

Aanbieden vergelijken

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond kunt u bekijken of u gebruik kunt maken van de diensten die Telfort levert. De beschikbaarheid van ADSL en/of glasvezel via Telfort is afhankelijk van uw postcodegebied. Heeft u geen goede ADSL verbinding, dan is het wellicht verstandig om over te stappen naar een kabelaanbieder.