“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Besteed je energiecontract aan onze experts uit en profiteer altijd van de beste tarieven! Geen gedoe en meer vrije tijd voor:

€7,50 p.m.
(of €75,- p.j.)

Meer informatie

Franse minister: ‘Europa moet zich voorbereiden op dichte gaskraan’

Maandag 11 juli 2022 09:21Frank van de Ven
Een manier om je te wapenen tegen de energiecrisis en je energierekening te drukken, is door je woning te isoleren.

Een manier om je te wapenen tegen de energiecrisis en je energierekening te drukken, is door je woning te isoleren.

De Franse minister van Financiën Bruno Le Maire denkt dat Europa zich moet klaarmaken voor een wereld zonder Russisch gas. De minister acht het zeer waarschijnlijkt dat Rusland binnenkort stopt met de levering van gas. Le Maire deed zijn uitspraken op een economische conferentie in Aix-en-Provence.

Frankrijk moet zuinig zijn met energie, meent Le Maire. Om de brandstofvoorraad aan te vullen, moet er naar schone energiebronnen gezocht worden. De aanleg van deze energiebronnen moet verspoeld worden, zodat Frankrijk sneller nieuwe kerncentrales kan bouwen. Kernenergie heeft recentelijk een groen label gekregen en wordt als schone energie bestempeld.
 
Eind deze maand bespreken de lidstaten van de Europese Unie hun noodplannen om de energievoorziening tijdens de winter te waarborgen. Het doel is om te voorkomen dat er te weinig gasreserves zijn waardoor er tekorten ontstaan. De meeste Europese landen zijn al in de weer om hun reserves aan te vullen.


Isoleren

Een manier om je te wapenen tegen de energiecrisis en je energierekening te drukken, is door je woning te isoleren. Een groot voordeel van isolatie is dat het direct het wooncomfort verhoogt. De warmte blijft in de winter langer binnen terwijl je in de zomer juist langer van koelte in huis profiteert. Meer weten over wioningisolatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. 
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Er wordt 550 miljoen euro extra gereserveerd voor de energietoeslag laat minister Carola Schouten (Armoedebestrijding) aan de Tweede Kamer weten.

Kabinet verhoogt alsnog energietoeslag voor arme huishoudens

Vrijdag 08 juli 2022 12:07

‌Het kabinet helpt arme huishoudens door de energietoeslag op te hogen. Deze ondersteuning wordt gefinancierd uit de extra inkomsten die naar verwachting binnenkomen als gevolg van de hoge gaspri...

Lees meer
De komende jaren zijn gas- en kerncentrales nodig om kolencentrales te vervangen.

Europese Unie bestempelt gas en kernenergie voortaan als groen

Woensdag 06 juli 2022 16:20

‌ De Europese Unie (EU) bestempelt het gebruik van aardgas en kernenergie voortaan als duurzaam. Beide brandstoffen krijgen een groen label in het classificatiesysteem dat voor beleggers e...

Lees meer
Directeur Klaus Müller van de Duitse overheidsinstantie die het stroomnet beheert, roept Duitse huishoudens op goed op hun gasverbruik te te letten.

Energiecrisis: Duitsland roept burgers op tot zuinig gasverbruik

Maandag 04 juli 2022 16:00

‌ Onze Oosterburen zijn druk bezig om zich voor te bereiden op een escalatie van de huidige energiecrisis. De Duitse regering houdt er namelijk rekening mee dat de Nordstream 1-pijpleiding...

Lees meer
Gasunie investeert tot 2030 tussen de drie en vier miljard euro in de ontwikkeling van waterstoftechnologie en -netwerken.

Gasunie gaat landelijk waterstofnetwerk aanleggen en beheren

Donderdag 30 juni 2022 09:29

‌ Gasunie maakt zich sterk voor duurzame energiesystemen en legt een landelijk transportnetwerk voor waterstof aan. Het transport, de opslag en de import van de waterstof worden ook door het...

Lees meer