Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Verzekerd Zonder Zorgen

Besteed je verzekeringen aan onze experts uit en profiteer altijd van de beste dekking! Geen gedoe en meer vrije tijd voor:

€10,- p.m.
(of €100,- p.j.)

Meer informatie

Hoe voorkom je polis-stress tijdens de feestdagen?

Dinsdag 02 november 2021 07:58Frank van de Ven
Laat het vergelijken van verzekeringen aan de Vastelastenbond over en voorkom polis-stress.

Laat het vergelijken van verzekeringen aan de Vastelastenbond over en voorkom polis-stress.

De feestdagen naderen met rasse schreden en dat betekent gezelligheid, massa’s cadeautjes en polis-stress! Het einde van het jaar is ook de tijd waarin je - naast je zorgverzekering ook - je schadeverzekeringen onder de loep moet nemen. Kleine lettertjes en onduidelijke polisvoorwaarden zorgen voor veel kopzorgen. Hoe fijn zou het zijn als er een partij was die al je verzekeringen beheert en voor jou besparingsmogelijkheden onderzoekt? Die is er! De Vastelastenbond ontwikkelde speciaal voor dit doel Verzekerd Zonder Zorgen.

Met de service Verzekerd Zonder Zorgen worden alle particuliere schadeverzekeringen door de Vastelastenbond beheerd. Denk dan onder meer aan je aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Ook je opstal- en rechtsbijstandverzekering kunnen we voor je onder onze hoede nemen. Het controleren van je reisverzekering en de verzekering van je auto, motor, brommer, caravan of boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Een huisdierverzekering kan ook ondergebracht worden bij Verzekerd Zonder Zorgen. Voor een vast bedrag per jaar houden onze adviseurs de verzekeringen van jouw keuze in de gaten. Om van Verzekerd Zonder Zorgen gebruik te maken is een minimum van drie verzekeringen nodig die bij ons ondergebracht worden. Deze service is al af te sluiten vanaf 79 euro en de abonnementskosten haal je er met je besparingen vrijwel direct uit. We regelen ook de overstap voor je. Jij hebt er geen omkijken meer na en wij zorgen ervoor dat je altijd de beste prijs betaalt voor je verzekeringen. Zo heb je één aanspreekpunt voor al je vaste lasten! Handig toch?
 

25 procent besparing mogelijk

Het doel van Verzekerd Zonder Zorgen is om consumenten te laten besparen op hun verzekeringen. We werken niet met tussenpersonen, zodat je geen hoge provisies betaalt. Gemiddeld ben je 25 procent provisie aan je tussenpersoon kwijt, terwijl deze vaak niet proactief is en doet waarvoor hij of zij betaald wordt. Vaak blijkt dat er namelijk te besparen valt door over te stappen, maar dat vergeten sommige tussenpersonen te melden.

Er zijn ook verzekeraars die niet met tussenpersonen werken en enkel met online aanmeldingen werken. Omdat tussenpersonen geen provisie krijgen van deze verzekeringsmaatschappijen worden deze niet aangeraden. De Vastelastenbond werkt onafhankelijk en vergelijkt verschillende polissen voor jou. Wij rekenen daarvoor geen provisie en kunnen alle verzekeraars naast elkaar leggen en kijken welke het meest voordelig voor jou is. Mocht je in het verleden met een tussenpersoon gewerkt hebben, maar nu van onze service gebruik willen maken, bespaar je alvast 25 procent!
 

Cadeau

Wij garanderen onze onafhankelijkheid door met abonnementsvormen te werken. Omdat jij ons betaalt, zijn we niet afhankelijk van verzekeraars en staat altijd het belang van de klant centraal. We zijn inmiddels achttien jaar actief in de verzekeringswereld en energiemarkt. Inmiddels hebben duizenden huishoudens dankzij onze hulp veel geld bespaard op hun verzekeringen.

Mocht je nog geen idee hebben wat voor presentje je je (schoon- of groot)ouders kunt geven voor de feestdagen, denk dan eens aan een abonnement op Verzekerd Zonder Zorgen! Je geeft vrije tijd, meer financiële lucht en een betrouwbare verzekeringspartner cadeau! Voor een vast bedrag per jaar hoef je je niet meer druk te maken over je verzekeringen en weet je dat alles goed geregeld is. Die barstende hoofdpijn van het lezen van al die polisvoorwaarden en die RSI-arm van al dat geklik behoren definitief tot het verleden. Met alle tijd die je bespaart kun je écht van de feestdagen genieten!
 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen

Blikseminslag en stormschade zijn schadeposten die bij de herfst horen.

Dit zijn de vijf meest voorkomende herfstschades

Donderdag 21 oktober 2021 09:21

‌In de herfst vallen naast blaadjes soms ook takken van de bomen. Als de natuur onstuimig is, kan dat voor schade zorgen. Naast omvallende bomen of takken moet je ook denken aan water- en storm...

Lees meer
Schade meld je vanaf 1 juli altijd bij je eigen verzekeraar

Directe Schadeafhandeling (DSA) per 1 juli van kracht

Vrijdag 02 juli 2021 08:15

Vanaf 1 juli 2021 is de regeling Directe Schadeafhandeling (DSA) in gegaan. Dit met als doel om consumenten te ontzorgen. Heb je een aanrijding gehad en er de tegenpartij aansprakelijk? Dan kun je v...

Lees meer
Autoschade op vakantie. Hoe zit het met de verzekering

Autoschade op vakantie

Woensdag 14 juli 2021 13:57

‌Aanrijding op vakantie. Wanneer je een aanrijding krijgt in het buitenland gelden de geldende verkeersregels in het buitenland. Voordat je een discussie start over wie de schuldige is bij een ...

Lees meer
Schade aan huurauto? We geven antwoord op de belangrijkste vragen.

Schade veroorzaakt met huurauto

Zondag 27 juni 2021 08:38

‌Schade aan de huurauto Je gaat op vakantie en huurt een auto. je rijdt schade? Wat moet je dan doen en hoe zit het met de verzekering?  Blijf rustig, maak foto's  en licht bij el...

Lees meer