Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Ontmoet ons Customer Care team! Kennismaken met Marije

Maandag 08 mei 2023 08:36Frank van de Ven
Marije werkt op het bruisende Strijp-S in Eindhoven en legt graag uit waar ze energie van krijgt en waarom ze zo graag op kantoor is:

Marije werkt op het bruisende Strijp-S in Eindhoven en legt graag uit waar ze energie van krijgt en waarom ze zo graag op kantoor is:

Ons Customer Care team is ons visitekaartje waar we heel trots op zijn. Hoog tijd om hen in het zonnetje te zetten! In dit blog stellen we Marije aan je voor. Ze legt graag uit waar ze energie van krijgt en waarom ze zo graag op kantoor is. “Wat ik zo prettig vind aan werken bij de Vastelastenbond is het familiegevoel dat je hier hebt.”


Wat is jouw rol is binnen de Vastelastenbond?

“Als medewerker van de klantenservice sta ik klanten te woord. Momenteel alleen over energiezaken, maar ik ben nu ook bezig om mij te verdiepen in de Wet financieel toezicht (Wft). Ik leer over de financiële markt, de wet- en regelgeving, het bank- en verzekeringswezen en algemene financiële vaardigheden. Als ik dit diploma haal, kan ik klanten ook helpen op het gebied van verzekeringen.”


Was een Wft-diploma halen altijd een wens van je?

“Het is zeker iets waar ik over nadacht omdat ik het interessant vond, maar waar ik bij mijn vorige baan niet veel mee kon. Bij de Vastelastenbond komt kennis van verzekeringen goed van pas! Ik ben blij dat ik de kans krijg om mij hier verder in te verdiepen, zodat ik mij tot allrounder kan ontwikkelen.”
 

Waar haal jij energie uit?

“Als ik een boze klant uiteindelijk blij een gesprek laat beëindigen. Als je een negatieve sfeer kunt ombuigen naar een positief gevoel ben ik in mijn opslag geslaagd. Het duurt soms even voordat het lukt, maar als je een luisterend oor biedt help je de klant al. Het geeft mij een kick als ik een boos persoon die zijn abonnement wil opzeggen kan overtuigen van de meerwaarde van onze dienstverlening. Als mensen  horen wat wij achter de schermen allemaal voor hen doen, zijn ze vaak onder de indruk. Ik vind het een uitdaging om een boze klant tevreden op te laten ophangen.”


Welke vraag krijg je momenteel het meest?

“De meestgestelde vraag is of een energiecontract goedkoper kan. De energiemarkt trekt weer aan en gelukkig valt er na lange tijd weer wat te kiezen. Er komen weer jaarcontracten op de markt en onze klanten kunnen weer besparen op hun energierekening. Het lijkt erop alsof de markt weer rustiger wordt.”


Wat wil je nog meer leren?

“Zoals ik al aangaf wil ik meer weten over verzekeringen. Ik ben nu aan het studeren om mijn Wft-diploma te halen. Verder wil ik mij verder verdiepen in onze verduurzamingsproducten zoals zonnepanelen en dergelijke. Ik vind het interessant om mezelf in meerdere onderwerpen te verdiepen en een echte allrounder te worden.”


Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

“Eigenlijk al als ik op kantoor aankom, haha. Ik ben blij met mijn collega’s, de fijne werksfeer en de lekkere koffie! Wat ik zo prettig vind aan werken bij de Vastelastenbond is het familiegevoel dat je hier hebt. Collega’s staan voor elkaar klaar en je wordt hier echt gezien. Ik ben hier geen nummer, maar Marije. Bij vorige werkgever was je een nummer. Niet zo vreemd, want dat was een gigantische organisatie. De Vastelastenbond is veel kleinschaliger en daardoor is de sfeer veel persoonlijker.”


Wat maakt het zo leuk om bij de Vastelastenbond te werken?

“De ontspannen sfeer. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en dat werkt! Totaal uiteenlopende types en persoonlijkheden werken hier samen en dat is ontzettend leuk. Mensen helpen elkaar graag. Er is altijd een luisterend oor en je maakt echt deel uit van een team. Dat groepsgevoel spreekt mij erg aan. Leuk werk, goede koffie en een toffe werkplek: je vindt het hier allemaal. Je krijgt hier de kans om nieuwe dingen te leren en dat is geweldig.”

Marije Mars-Hulsbos (36) is getrouwd en woont met haar man in Raamsdonksveer. Haar hobby’s zijn hardlopen, voetballen en als abonnementhoudster de Efteling bezoeken.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil dat energiebedrijven weer jaarcontracten aanbieden en er weer meer te kiezen valt.

Dit betekent de verhoogde opzegboete die in juni ingaat voor jou!

Dinsdag 02 mei 2023 12:49

‌Per 1 juni dit jaar stijgt de overstapboete, wat betekent dat je fors meer betaalt als je besluit je lopende energiecontract open te breken. Deze tariefwijziging is bedoeld om de concurrentie ...

Lees meer
Directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond deelt zijn toekomstvoorspellingen over de energiemarkt.

Wat is de stand van zaken in de energiemarkt?

Dinsdag 25 april 2023 15:22

‌De rust lijkt langzaamaan terug te keren op energiegebied. Lijkt, want als er één markt is die zich onvoorspelbaar gedraagt, is het de energiemarkt wel. Wat is de huidige stand van zaken en ...

Lees meer
Sinds februari is het mogelijk om steun aan te vragen via dit fonds dat een initiatief van een aantal grote energiemaatschappijen en het Rijk is.

Ruim 100.000 huishoudens vragen noodsteun voor energierekening aan

Dinsdag 25 april 2023 10:05

‌Ruim 100.0000 huishoudens doen een beroep op het Tijdelijk Noodfonds Energie. Dit noodfonds voor energiearmoede helpt mensen met een lager inkomen om hun hoge energierekening te betalen. Si...

Lees meer
De ACM meldt dat het energietarief van 35 procent van de klanten met een nieuw variabel contract nu onder het prijsplafond ligt. Begin maart was dat nog 16 procent.

Toezichthouder blij: energietarieven steeds vaker onder prijsplafond

Dinsdag 04 april 2023 16:14

‌ De energietarieven daalden afgelopen maand opnieuw meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De toezichthouder stelt dat steeds meer contracten onder het prijsplafond komen en ook h...

Lees meer