Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Podcast gaat dieper in op huidige situatie energiemarkt

Zaterdag 25 juni 2022 16:37Frank van de Ven
De Vastelastenbond helpt consumenten bij hun zoektocht naar besparingsmogelijkheden. Zo is woningisolatie een mooie manier om op je energierekening te besparen.

De Vastelastenbond helpt consumenten bij hun zoektocht naar besparingsmogelijkheden. Zo is woningisolatie een mooie manier om op je energierekening te besparen.

De energiemarkt verkeert in een diepe crisis en voorlopig lijkt het einde nog lang niet in zicht. Directeur Dirk-Jan Wolfert ziet geen verbetering op korte termijn laat hij in de tiende editie van podcast 'Onderaan de Streep' weten. De oprichter van de Vastelastenbond adviseert om naar manieren te zoeken om je energieverbruik te verminderen. Bewuster met stroom en gas omgaan, is een goede stap. Als je het grondiger wilt aanpakken, is woningisolatie een aanrader. 

De oorlog in Oekraïne is nog steeds bezig en Rusland zet de gasvoorraad in als wapen. Omdat Europa erg afhankelijk is van Russisch gas heeft Rusland een  goede onderhandelingspositie opgebouwd. Om de druk op te voeren, wordt de gaskraan steeds dichter gedraaid. Dit heeft grote gevolgen voor heel Europa. Hoewel ons land niet zo sterk afhankelijk is van Russisch gas merken ook wij de gevolgen van de gascrisis.
 


De Vastelastenbond helpt consumenten bij hun zoektocht naar besparingsmogelijkheden. Zo is woningisolatie een mooie manier om op je energierekening te besparen. Zeker nu de vraag naar zonnepanelen explosief gestegen is en er leveringsmoeilijkheden zijn. Daarnaast kampt deze sector met personeelstekorten. In de isolatiebranche zijn er vooralsnog geen wachttijden en kunnen consumenten voor de koude maanden hun woning winterklaar maken en daarmee op hun energierekening besparen.   
 

Legio luistermogelijkheden

‘Onderaan De Streep’ is te beluisteren via YouTubeSpotifyiTunesGoogle én Soundcloud! Alle afleveringen kun je terugluisteren op deze kanalen. Een podcast is een nieuwe manier om onze klanten te informeren op actuele ontwikkelingen en onze nieuwe diensten. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

De btw op aardgas, elektriciteit en stadsverwarming wordt tussen 1 juli 2022 en 31 december 2022 tijdelijk verlaagd. Energieleveranciers moeten duidelijk kunnen uitleggen hoe zij de btw-verlaging in deze periode verrekenen.

ACM vraagt energieleveranciers om transparantie over btw-verlaging

Donderdag 23 juni 2022 11:30

‌ Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil dat energieleveranciers consumenten duidelijk uitleggen hoe ze de tijdelijke verlaging van de belasting op aardgas, elektriciteit ...

Lees meer
Om de hoge inkoopprijzen op te vangen, voeren energiebedrijven steeds vaker tariefwijzigingen door. Dit blijkt uit onderzoek van de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Energiemonitor 2022: Helft Nederlandse huishoudens heeft variabel contract

Woensdag 22 juni 2022 13:44

‌ ‌ De helft van de Nederlanders heeft een variabel energiecontract en zoals het er nu naar uitziet blijft dat voorlopig ook zo. Er zijn weinig tot geen vaste contracten beschikbaar. Dit...

Lees meer
Begin deze maand maakte het kabinet bekend dat het nieuwe gasboringen wil laten uitvoeren ten noorden van Schiermonnikoog.

Honderden wetenschappers raden gasboringen Noordzee af

Donderdag 16 juni 2022 10:01

‌Ruim 423 wetenschappers doen een oproep aan de Nederlandse regering om af te zien van gasboringen in de Noordzee. De onderzoekers zijn aangesloten bij Scientists for Future NL en Scientist Reb...

Lees meer
Directeur Dirk-Jan Wolfert legt uit wat de laatste stand van zaken in de energiemarkt is.

Energiecrisis in volle gang: ‘Verstandig om alvast noodscenario’s klaar te hebben’

Donderdag 09 juni 2022 16:07

‌De energiemarkt is nog steeds onstuimig te noemen en dat blijft voorlopig wel even zo verwacht directeur Dirk-Jan Wolfert. De directeur van de Vastelastenbond ziet wel een aantal positieve ont...

Lees meer