Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Podcast: Wat kun je doen om je voor te bereiden op de aanhoudende energiecrisis?

Maandag 11 april 2022 08:10Frank van de Ven
In de zevende aflevering van ‘Onderaan De Streep’ geeft directeur Dirk-Jan Wolfert zijn visie op de energiemarkt.

In de zevende aflevering van ‘Onderaan De Streep’ geeft directeur Dirk-Jan Wolfert zijn visie op de energiemarkt.

De energiecrisis is in volle gang en de oorlog in Oekraïne zorgt ervoor dat er voorlopig nog geen einde aan komt. Ondertussen leven mensen met een variabel contract in grote onzekerheid omdat sommige energieleveranciers besluiten voortaan maandelijks tariefwijzigingen door te voeren. Wat kun je als consument nog doen in deze onzekere tijden? Directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond verkent de mogelijkheden in deze zevende aflevering van ‘Onderaan de Streep’.

In deze uitzending komt de huidige stand van zaken in de energiemarkt aan bod. Wolfert geeft een update van hoe de situatie nu is en hij deelt zijn toekomstverwachting. Hij denkt dat de tarieven komend jaar niet drastisch zullen dalen. Het advies is dus om te kijken hoe je jouw energierekening kunt verlagen. Woningverduurzaming is een interessante optie om je maandlasten te drukken.
 

 

Door zonnepanelen te plaatsen of te isoleren, kun je de hoogte van je energierekening terugdringen. Dat klinkt eenvoudig maar blijkt in de praktijk vaak niet zo te zijn. Waar moet je beginnen en hoe weet je welke energiebesparende maatregel het meeste effect sorteert? In deze podcast legt Wolfert haarfijn uit wat je opties zijn.
 

 

Keuze uit kanalen

‘Onderaan De Streep’ is te streamen via YouTubeSpotifyiTunesGoogle én Soundcloud! Alle uitzendingen zijn terug te luisteren op deze kanalen. We willen al onze klanten op de hoogte houden van onze producten en diensten en ontwikkelden daarom een podcast. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Schleurholtz Boerma

Interesse in een vast contract gr

Vrijdag 23 september 2022 10:52

Reactie Vastelastenbond:

Maandag 03 oktober 2022 13:48
U kunt u aanmelden voor onze service Energie Vanzelf Geregeld. Wanneer we weer een aanbod, aanbieding of overstap kunnen regelen laten we dat onze klanten direct weten. Het jaarcontract bij Gewoon Energie is 'op'. Alle beschikbare contracten zijn vervuld. We werken ondertussen hard aan een nieuwe deal. Wil je deze niet missen, schrijf je dan nu in voor Energie Vanzelf Geregeld! Voor € 49,- per jaar zoeken wij naar de beste aanbiedingen voor je en helpen we jou besparen op je energierekening. Neem vandaag nog een abonnement!
https://www.vastelastenbond.nl/energie-vanzelf-geregeld/

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderzocht de tarieven van vergunninghoudende warmteleveranciers.

Warmteleveranciers blijven achttien procent onder maximale variabele tarief

Woensdag 30 maart 2022 15:34

‌ Warmteleveranciers verhoogden hun tarieven voor 2022 flink maar zijn bleven gemiddeld wel achttien procent onder het maximale variabele tarief. Autoriteit Consument & Markt (ACM) onder...

Lees meer
Twee energieleveranciers voelen zich genoodzaakt om een extra tariefwijziging door te voeren. Vattenfall en Eneco verhogen hun prijzen per 1 april.

Energie update: Invoering maandelijkse tariefwijziging en afstoten bestaande klanten

Maandag 28 maart 2022 18:28

De oorlog in Oekraïne raakt energiebedrijven én hun klanten. De energiemarkt staat al enige tijd onder druk. De Vastelastenbond houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op energiegebied...

Lees meer
Netbeheerders in Nederland vragen minister om hulp. De elektriciteitsnetwerken raken overvol en dat probleem blijft komende 10 jaar.

Komende tien jaar problemen op elektriciteitsnetwerk verwacht

Maandag 28 maart 2022 13:20

TenneT, Liander, Enexis en Stedin hebben problemen met het netwerk omdat dit elektriciteitsnetwerk overvol begint te raken. Zoals het er nu naar uitziet, zal de verstopping van het netwerk de k...

Lees meer
Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat de financiële, organisatorische en technische kwaliteiten van energieleveranciers nauwlettend monitoren.

ACM verscherpt toezicht energiemarkt

Donderdag 24 maart 2022 11:55

Energieleveranciers die gas of elektriciteit leveren aan consumenten worden voortaan strenger gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De toezichthouder gaat de financiële, org...

Lees meer