Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Verlies klanten bij vast internet VodafoneZiggo

Dinsdag 25 juli 2023 13:02Frank van de Ven
Door de daling van het aantal consumenten met vast internet ging de omzet die VodafoneZiggo haalde op de consumentenmarkt naar beneden.

Door de daling van het aantal consumenten met vast internet ging de omzet die VodafoneZiggo haalde op de consumentenmarkt naar beneden.

Telecombedrijf VodafoneZiggo verloor in het tweede kwartaal van dit jaar klanten bij vast internet. Het bedrijf zegt dat dit komt door de sterke concurrentie op dat vlak nu partijen als KPN, Delta en T-Mobile met glasvezel komen. Op de mobiele markt en bij zakelijk vast internet groeide VodafoneZiggo wel. De omzet van zo'n 1 miljard euro is bijna even hoog als in 2022.
 
Door de daling van het aantal consumenten met vast internet ging ook de omzet die VodafoneZiggo haalde op de consumentenmarkt naar beneden. Het bedrijf zag zo'n 34.500 klanten vertrekken. Er was een omzetdaling van 0,2 procent.
 
Het bedrijfsresultaat daalde met 3,6 procent tot 445 miljoen euro. Financieel directeur Ritchy Drost stelt dat dit het gevolg is van "veel hogere energie- en salariskosten". VodafoneZiggo verloor 117,4 miljoen euro door een veel minder resultaat op transacties in buitenlandse valuta.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Sinds de piek van halverwege vorig jaar daalden huizen in prijs. Voor een woning betaal je nu 5,5 procent minder dan in 2022. Door gestegen hypotheekrentes kunnen huizenkopers minder lenen, wat de prijzen drukt.

Huizenprijzen stijgen na maanden van prijsdalingen

Maandag 24 juli 2023 09:02

‌De huizenprijzen stijgen sinds afgelopen maand weer volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Koopwoningen kostten in juni 0,2 procent meer dan een maand eerder. De vier maanden er...

Lees meer
Vooral singles hebben het lastig om een betaalbaar huis te kunnen kopen blijkt uit onderzoek van makelaarsvereniging NVM en dataverzamelaar Brainbay.

Starters op de huizenmarkt kansrijker door lagere prijzen en ruimere leennorm

Woensdag 12 juli 2023 05:01

‌Dankzij lagere prijzen, hogere inkomsten en ruimere leennormen maakten starters op de woningmarkt het afgelopen half jaar meer kans op een huis. Toch is de situatie voor mensen die een woning ...

Lees meer
Volgens het Parool kampt waterschap Amstel, Gooi en Vecht met grote financiële tekorten en wordt daarom een tariefverhoging doorgevoerd.

Amsterdammers betalen volgend jaar 35 procent meer waterschapsbelasting

Donderdag 06 juli 2023 09:26

‌De waterschapsbelasting in Amsterdam schiet volgend jaar gemiddeld met 35 procent de hoogte in. Een huishouden in een huurwoning met twee of meer bewoners kan een fors hogere aanslag verwachte...

Lees meer
Gestegen hypotheekrentes zorgen voor onrust en dat is te merken aan het aantal uitgestelde opdrachten. De kosten van een verbouwing hangen af van de bouwwerkzaamheden.

Een op de drie verbouwingen uitgesteld door stijgende maandlasten

Maandag 03 juli 2023 16:09

‌Ruim 35 procent van de Nederlanders die in 2023 een verbouwing aan hun woning hadden gepland, stelt deze uit. De reden van dat uitstel is financiële onzekerheid blijkt uit onderzoek. &nb...

Lees meer