Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Aansluit voorwaarden zijn de “technische en operationele voorwaarden waaraan een netbeheerder, energieleverancier en een aangeslotene ten minste moeten voldoen.” Aansluit voorwaarden zijn in normale taal een aanvulling op de contract voorwaarden voor energielevering via de netwerken voor elektriciteit en aardgas.

U kunt deze voorwaarden gebruiken om de condities voor levering van energie en gebruik van elektriciteitsmeter en gasmeter en de netwerken voor elektriciteit en gas vanuit zowel consumentenperspectief als het perspectief van energieleveranciers en energienetwerkbeheerders te raadplegen.

Aansluitvoorwaarden inzien

De aansluitvoorwaarden worden inzichtelijk voor u gemaakt voorafgaand aan uw akkoord voor een nieuw energiecontract.

Heeft u reeds een energiecontract? Dan kunt u uw aansluitvoorwaarden inzien door in te loggen op de website van uw energieleverancier. Als u uw energiecontract schriftelijk heeft ondertekend dan vindt u de papieren aansluitvoorwaarden bijgevoegd bij uw energiecontract.

Aansluitvoorwaarden Vereniging de Vastelastenbond

Voor inzage van de voorwaarden van Vereniging de Vastelastenbond verwijzen wij u graag naar de voorwaarden op deze website.

Voor opmerkingen of vragen over de voorwaarden van de Vastelastenbond energiepartners neemt u contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Vragen over aansluitvoorwaarden?

Heeft u vragen over de algemene aansluitvoorwaarden van energieleveranciers en/of netbeheerders of bijvoorbeeld de algemene voorwaarden van Vereniging de Vastelastenbond? Neem dan contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 040-7200200 of via ons contactformulier.

Meer weten over energieaansluitingen?

Wilt u meer informatie over energieaansluitingen? Klik dan op onderstaande links: