Aansluit voorwaarden zijn de “technische en operationele voorwaarden waaraan een netbeheerder, energieleverancier en een aangeslotene ten minste moeten voldoen.” Aansluit voorwaarden zijn in normale taal een aanvulling op de contract voorwaarden voor energielevering via de netwerken voor elektriciteit en aardgas.

U kunt deze voorwaarden gebruiken om de condities voor levering van energie en gebruik van elektriciteitsmeter en gasmeter en de netwerken voor elektriciteit en gas vanuit zowel consumentenperspectief als het perspectief van energieleveranciers en energienetwerkbeheerders te raadplegen.

Aansluitvoorwaarden inzien

De aansluitvoorwaarden worden inzichtelijk voor u gemaakt voorafgaand aan uw akkoord voor een nieuw energiecontract.

Heeft u reeds een energiecontract? Dan kunt u uw aansluitvoorwaarden inzien door in te loggen op de website van uw energieleverancier. Als u uw energiecontract schriftelijk heeft ondertekend dan vindt u de papieren aansluitvoorwaarden bijgevoegd bij uw energiecontract.

Aansluitvoorwaarden Vereniging de Vastelastenbond

Voor inzage van de voorwaarden van Vereniging de Vastelastenbond verwijzen wij u graag naar de voorwaarden op deze website.

Voor opmerkingen of vragen over de voorwaarden van de Vastelastenbond energiepartners neemt u contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Vragen over aansluitvoorwaarden?

Heeft u vragen over de algemene aansluitvoorwaarden van energieleveranciers en/of netbeheerders of bijvoorbeeld de algemene voorwaarden van Vereniging de Vastelastenbond? Neem dan contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 040-7200200 of via ons contactformulier.

Meer weten over energieaansluitingen?

Wilt u meer informatie over energieaansluitingen? Klik dan op onderstaande links: