“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Een mega watt uur is de hoeveelheid stroom die in een uur geproduceerd kan worden door een generator met een capaciteit van een megawatt (MW). Eén megawattuur staat gelijk aan 1 miljoen wattuur, 3,6 miljard joules en duizend kilowattuur.

Watts als eenheid voor de meting van elektrische stroom zijn vernoemd naar een Schotse ingenieur genaamd James Watt. Deze uitvinder leefde in de 18e eeuw, en zijn invloed op de mensheid is zeer groot te noemen.

Meer over energie

Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger graag elke consument zo veel mogelijk toegang tot informatie over de energiemarkt en álles wat daarmee te maken heeft. Sinds 2004 is de Nederlandse energie markt geliberaliseerd, en is het voor consumenten steeds gemakkelijker gemaakt om over te stappen tussen contracten voor stroom en gas bij verschillende energieleveranciers.

Kies voor een goedkope energieleverancier

Wilt u persoonlijke hulp en/of advies bij het selecteren van hét juiste energiecontract? Bent u op zoek naar de goedkoopste leverancier? De medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overstapadvies betreffende de verschillende contractvormen die wij aanbieden, in samenwerking met verschillende energieleveranciers: