“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Hoe wordt de elektriciteit opgewekt die wordt afgenomen bij de leverancier? Dit is een vraag die menig consument beantwoord wil hebben. Deze vraag kan worden beantwoord door middel van stroometikettering. Het stroometiket hoort bij uw elektriciteitscontract, en vertelt u op welke wijze de stroom die u afneemt is geproduceerd. Hecht u waarde aan een milieuvriendelijke manier van elektriciteit afnemen? Raadpleeg dan het stroometiket van uw elektriciteitscontract vóórdat u zich eventueel aanmeldt voor een leveringscontract. Via inkoopcollectief en belangenbehartiger kunt u zowel stroom met een 100% groen etiket als stroom met een grijs etiket afnemen.

Klik hier voor een voorbeeld van een stroometiket.

Groene stroom via Vereniging de Vastelastenbond

Wilt u ook úw steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan nu erg eenvoudig, door te kiezen voor Groene energie stroom, die bovendien gecertificeerd is én van een label van herkomst is voorzien via Vereniging de Vastelastenbond. Wij bieden i.s.m. energieleverancier Greenchoice voor de levering van groene energie, contracten aan met 100% in Nederland opgewekte groene stroom én gas uit groene bronnen. Omdat voor bio-energie geen fossiele grondstoffen worden verbruikt, heeft groene stroom veel minder impact de aarde dan grijze energie.

Wilt u weten hoe u óók kunt overstappen naar collectief voordelige groene energie van Greenchoice via Vereniging de Vastelastenbond?

Grijze stroom en gas

Grijze stroom en gas worden dus standaard geleverd aan alle consumenten die niet hebben aangegeven gebruik te willen maken van groene energie. Grijze energie heeft een grotere impact op de natuur en haar bronnen, maar is doorgaans iets goedkoper dan groene energie.

Grijze energie via Vastelastenbond

Voor afnemers van grijze energie heeft de Vastelastenbond verschillende opties. Klik op onderstaande links voor meer informatie: